'En son kararı verecek olan merci biziz'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, maçı değerlendirdi. Kulüp Başkanı Salih Sel'in gol kısırlığının giderilmesi yönünde yaptığı açıklaya ilişkin konuşan Teknik Adam Tiryaki karar mercisinin kendilerinin olduğuna dikkat çekti.Teknik Direktör [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 4-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, maçı değerlendirdi. Kulüp Başkanı Salih Sel’in gol kısırlığının giderilmesi yönünde yaptığı açıklaya ilişkin konuşan Teknik Adam Tiryaki karar mercisinin kendilerinin olduğuna dikkat çekti.
Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki maç sonrası açıklamalarda bulundu.
“RAKİPLERİMİZİN KAYBETTİĞİ HAFTA KAZANDIK”
Rakiplerin kaybettiği hafta kazanmalarının daha önemli olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Tiryaki, “Öncelikle kazandığımız 3 puan camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Kazanmak bir anlamda çok daha önemliydi yarıştığımız rakiplerimizin bu hafta puan kaybetmeleri neticesinde kazandığımız bu müsabaka daha önemli bir hale geldi. Evet oyun olarak zaman zaman istediklerimizi yapmakta zorlandık tabii oyuncularım yoğun bir maç trafiğinden çıktılar zaman zaman oyun içerisinde yorgunluklar baş gösterdi fakat bunun da üstesinden geldik müsabakanın başından sonuna kadar galibiyeti hak ettik, şansa kadere kazanmadık, anlımızın teriyle, bileğimizin gücü ile kazandık. Tüm oyuncularımı tebrik ederim, yine ellerinden geleni yaptılar. Çok daha güzel günler bizleri bekliyor. Bundan sonraki müsabakalarda yaptığımız hataları aza indirerek mutlaka galip gelen taraf olmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“KALEMİZE İLK
GELEN POZİSYONDA GOL OLDU”
Kalelerinde gördükleri ilk pozisyonda gol yediklerini belirten Teknik Adam Tiryaki, “Bildiğiniz gibi müsabakaya gol ile başladık. Birçok pozisyona girdik ve bunun neticesinde oyuncularım rehavete kapıldılar rahat kazanırız diye düşündüler. İlk yarıda dediğim gibi zaman zaman istediklerimizi yapamadığımız oldu. Fakat şu da bir gerçek ki kalemize ilk gelen pozisyon gol oldu böyle de bir şanssızlık yaşadık” şeklinde konuştu.
“İŞİMİZ KOLAY DEĞİL”
AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’in yaptığı ‘Gol kısırlığını çözmemiz gerekiyor’ açıklaması üzerine konuşan Tiryaki, “Başkanın veya Yönetim Kurulunun açıklamaları hakkında bilgim yok. Ben bu takımın teknik sorumlusu olarak konuşuyorum bizim herhangi bir sorunumuz yok. Takımların bazen zaman zaman gol şanssızlığı olabilir. Biz de bu şanssız dönemi yaşadık. Gol biliyorsunuz biraz da şans işidir. Şurada bir gerçek var. En son kararı verecek olan merci biziz. Geride bıraktığımız haftalarda da vicdanen çok rahatım. BAL’dan çıkıp da camiası büyük takımlara kafa tutmak kolay şeyler değil. Konuşmaya geldiği zaman herkes anlatır. Çok kolay gelir de işin özü öyle değildir. Çok kolay değildir yani çok şükür ki biz bugün saha içerisinde oynadığımız futbol ile hem şehrimizde hem şehir dışında oyuncularımızla çok iyi temsil ediyoruz. Ben ve oyuncularım bu şehrin 200 binin üzerindeki nüfusunun sorumluluğunu hissediyoruz ve bütün yaptıklarımızı da bu sorumluluğu hissederek yapıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme