En sevinçli misafirler – Kocatepe Gazetesi

Çocukevleri'nde kalan öğrenciler, Orduevi'nde eğlenceli bir gün geçirdi İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez'in Eşi Hülya Gülmez, Çocukevleri'nde kalan çocukları Orduevi'nde ağırladı. Hülya Gülmez'in ev sahipliğini yaptığı ziyarette kendisine Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanlığında görevli komutan eşleri ile Piyade Yarbay Tuncay Timoçin'in kızı Aybüke Timoçin ve sınıf arkadaşları Büşranur Çekiç [&hellip]

En sevinçli misafirler

Çocukevleri’nde kalan öğrenciler, Orduevi’nde eğlenceli bir gün geçirdi

İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez’in Eşi Hülya Gülmez, Çocukevleri’nde kalan çocukları Orduevi’nde ağırladı. Hülya Gülmez’in ev sahipliğini yaptığı ziyarette kendisine Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanlığında görevli komutan eşleri ile Piyade Yarbay Tuncay Timoçin’in kızı Aybüke Timoçin ve sınıf arkadaşları Büşranur Çekiç ile Nimet Koç da eşlik ettiler.
Minik misafirlerini kapıda karşılayan Gülmez, Balkanlıoğlu ve komutan eşleri çocuklarla tek tek sohbet ederek hatırlarını sordular. Çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülmez; “Yavrularımızı burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Onlar bizim en değerli varlıklarımızdır. Değerli çocuklarımızı her zaman misafir etmekten büyük mutluluk duyacağım. Bütün çocuklarımıza mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir yaşam diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme