En kıymetli bağış

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personelinin maaşlarından toplanan paralarla satın alınan kitaplar köy okullarının kütüphanelerini süslemeye devam ediyor Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve beraberindeki İl Emniyet Müdürlüğü personeli Sinanpaşa İlçesi’nin Bulca Köyü’ndeki İlkokulu ziyaret ettiler. Kendi maaşlarından oluşturdukları fonla satın aldıkları kitapları Sinanpaşa İlçesi Bulca Köyü İlkokulu kütüphanesine bağışlayan Emniyet Personelinin bu davranışı köyde [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personelinin maaşlarından toplanan paralarla satın alınan kitaplar köy okullarının kütüphanelerini süslemeye devam ediyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve beraberindeki İl Emniyet Müdürlüğü personeli Sinanpaşa İlçesi’nin Bulca Köyü’ndeki İlkokulu ziyaret ettiler.
Kendi maaşlarından oluşturdukları fonla satın aldıkları kitapları Sinanpaşa İlçesi Bulca Köyü İlkokulu kütüphanesine bağışlayan Emniyet Personelinin bu davranışı köyde ve öğrenciler arasında büyük sevinçle karşılandı. Karşılarında Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü’nün yönetici ve mensuplarını gören çocuklar Müdür Yıldız ve personeline sevgi gösterilerinde bulundular. Çocuklardan birçoğu büyüdüklerinde polis olacaklarını belirtirlerken, çocukların polis büyüklerinden gördükleri sıcak ilgi objektiflere de yansıdı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personelinin maaşlarından gönüllü olarak her ay kesinti yapılıyor. Her Emniyet mensubunun aylık 1 TL olarak ödediği paralarla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kitap fonu oluşturuldu. Bu fonda toplanan paralarla düzenli olarak güncel kitaplar satın alınarak köy okullarının kütüphanelerine bağışlanıyor.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme