En gollü maçın galibi İstanbul

Afyonkarahisar'da yapılan Bölge Karmaları Turnuvası üçüncü gününde de devam etti. Üçüncü gün oynanan karşılaşmalarda en gollü karşılaşma İstanbul Karması ile Erzurum/Van Karması arasında oynandı. Karşılaşmayı 4-1'lik skorla kazanan İstanbul Karması oynanan müsabakalarda en gollü geçen maçı da kazanan ekip oldu.İkinci gün karşılaşmalarında Sakarya Karması ile Antalya Karması karşı karşıya gelirken karşılaşma 2-1'lik Sakarya Karması üstünlüğü [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılan Bölge Karmaları Turnuvası üçüncü gününde de devam etti. Üçüncü gün oynanan karşılaşmalarda en gollü karşılaşma İstanbul Karması ile Erzurum/Van Karması arasında oynandı. Karşılaşmayı 4-1’lik skorla kazanan İstanbul Karması oynanan müsabakalarda en gollü geçen maçı da kazanan ekip oldu.
İkinci gün karşılaşmalarında Sakarya Karması ile Antalya Karması karşı karşıya gelirken karşılaşma 2-1’lik Sakarya Karması üstünlüğü ile tamamlandı. İstanbul Karması’nın Samsun Karması’yla oynadığı maçı ise İstanbul Karması 2-0 kazandı. Ankara ile Bursa Karması arasında oynanan maçta ise 2-0’lık skorla gülen taraf Bursa Karması oldu.
Üçüncü gün karşılaşmalarının ilkinde Sakarya ile İzmir Karması karşı karşıya gelirken maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Antalya, Diyarbakır Karması’yla karşılaşırken bu maçta da 1-1’lik eşitlik oluştu. Kayseri ile Trabzon Karması karşılaşması maçında da yine 1-1’lik eşitlik vardı. İstanbul Karması ile Erzurum/Van Karması karışlaşması turnuvada oynanan en gollü maç oynandı. Oynanan maçlarda 2-1’lik skorun üzerinde gol atılmayan maçlar oynanırken İstanbul Karması rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti.
C GRUBU’NDA LİDERİ
PENALTILAR BELİRLEDİ
Günün son maçında ise Bursa Karması’yla Ankara Karması karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda 2-1’lik skorla kazanan Ankara Karması oldu. Ankara Karması kazandığı bu maçla C Grubu’nda yapılan karşılaşmalarda Bursa Karması Ankara Karması’nı 2-0 mağlup etmişti. Ankara, Malatya Karması’nı 2-1 geçti. Malatya’da Bursa Karması’nı 2-1 geçtiği için oluşan puan eşitliğinde C Grubu’nun liderini belirlemek için Bursa, Malatya ve Ankara Karmaları’nın yer aldığı seri penaltı atışları yapıldı.
Çekilen kura sonrasında Malatya bay geçti. Bursa ile Ankara Karması seri penaltı atışlarında 5-4 kazanan ekip Ankara oldu. İkinci seri penaltı atışında Malatya ile karşılaşan Ankara 6-5’lik skorla kazandığı penaltılardan sonra C Grubu’nun lideri olarak yarı finallere yükselme başarısını gösterdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme