'En Çok Hizmet Getiren Belediye Başkanı Olacağım'

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Yağcı, yerel yönetim ve mahalli idareler üzerine yüksek lisans eğitimi almış bir Belediye Başkan adayı olarak, en fazla çalışan, en çok hizmet getiren, en çok makul ve mantıklı proje üreten ve en iyi şehri inşa edecek Belediye Başkanı olacağını iddia etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Yağcı, hafta sonunu kentin oto pazarını ve galericiler sitesini ziyaret ederek geçirdi.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Adayı Yağcı, şunları kaydetti: “Esnafımızın dile getirdiği sorun ve sıkıntıları dinliyoruz. İnsanımıza göreve seçilmemiz halinde çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğimizi anlatıyoruz. Yerel yönetim ve mahalli idareler üzerine yüksek lisans eğitimi almış bir Belediye Başkan adayıyım. Bu işin eğitimini almış bir başkan adayı olarak, en fazla çalışan, en çok hizmet getiren, en çok makul ve mantıklı proje üreten ve en iyi şehri inşa edecek Belediye Başkanı olmayı hedefliyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin katkısının olacağı bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye hazırız. Oto pazarı konusunda da iddialı projelerimiz var. 1 Nisan’dan itibaren kısa sürede hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz var. Oto Pazar alanı daha düzenli ve planlı olması gerekmektedir. Pazarda araç satın alma ve eksper hizmetlerini daha sağlıklı şartlarda gerçekleştirilebilecek bir alan oluşturacağız. Yoğunluğun yaşandığı pazarın düzenli bir alt ve üst yapısı olmalıdır. Böylece araç alımları daha sağlıklı bir ortamda yapılacak.

Haber

Bakmadan Geçme