En büyük termal otel, basına tanıtıldı

Türkiye’nin en büyük termal oteli olarak bilinen Güral Afyon Termal Otel, ulusal basın kuruluşları muhabir ve editörlerinin katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı Afyonkarahisar’da NG Hotels Resorts tarafından inşa edilen ve 50 milyon dolara mâl olan Güral Afyon Wellness and Convention, ulusal basın kuruluşlarına tanıtıldı. Ulusal basın kuruluşlarının muhabir ve editörlerinin katıldığı toplantıda, NG Hotels and Resorts [&hellip]

En büyük termal otel, basına tanıtıldı

Türkiye’nin en büyük termal oteli olarak bilinen Güral Afyon Termal Otel, ulusal basın kuruluşları muhabir ve editörlerinin katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı

Afyonkarahisar’da NG Hotels Resorts tarafından inşa edilen ve 50 milyon dolara mâl olan Güral Afyon Wellness and Convention, ulusal basın kuruluşlarına tanıtıldı. Ulusal basın kuruluşlarının muhabir ve editörlerinin katıldığı toplantıda, NG Hotels and Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, NG Hotels and Resorts Turizm Koordinatörü Kamil Berk,Güral Afyon Wellness and Convention Müdürü Serdar Tütüncü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
PARLAYAN YILDIZ OLACAK
Güral Afyon VVelIness & Convention, 21 buçuk aylık bir sürede tamamlanan otelin dekorasyonunda, toplam 85 bin metrekare seramik kullanıldı. Aynı anda 1.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlayabilecek kapasitesi bulunan Güral Afyon, 9 bin 500 metrekarelik SPA merkezi, bir tanesi bin 500 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu ve 2 bin 200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Türk turizminin parlayan yıldızı olmaya aday.
PERSONEL EĞİTİMDEN GEÇTİ
İlk etapta 265 kişinin istihdam edildiği otelde, açılış öncesi personel eğitimlerine büyük önem verildi. Personelin yaklaşık yüzde 50’si iş tecrübesi bulunmayan adaylar arasından seçilerek, personel başına 25 gün olmak üzere toplam 6.710 gün eğitim verildi. Otel’de, her yaş grubuna hitap edecek bölümlerin olması beğeni toplarken, Güral Porselen’in de otelde satış mağazasının bulunması, otelde kalanları memnun ediyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme