'En büyük sendika Eğitim Bir-Sen'

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şubesi geçmişten bu güne kadar şube yönetiminde sorumluluk almak suretiyle emek vermiş, ter akıtmış, dava ve gönül insanlarını düzenlediği vefa toplantısında bir araya getirdi.Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, toplantıda yaptığı konuşmasında: 25'inci kuruluş yılını kutlayan Eğitim Bir-Sen'in  hak, adalet, barış, emek, özlük ve özgürlük mücadelesiyle Türkiye'nin [&hellip]

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şubesi; geçmişten bu güne kadar şube yönetiminde sorumluluk almak suretiyle emek vermiş, ter akıtmış, dava ve gönül insanlarını düzenlediği vefa toplantısında bir araya getirdi.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, toplantıda yaptığı konuşmasında: 25’inci kuruluş yılını kutlayan Eğitim Bir-Sen’in  hak, adalet, barış, emek, özlük ve özgürlük mücadelesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Çelik; “14 Şubat 1992’de; Merhum Mehmet Akif İnan ve 14 arkadaşının çok büyük zorluklara göğüs gererek, mücadele ederek sendikamızı kurmuştur. Benzer zorluklar ilimizde de yaşanmıştır. Gelinen noktada hamdolsun 5000’i geçen üye sayısı ile Afyonkarahisar’ımızın açık ara en büyük sendikasıyız. Bu başarıda geçmişten günümüze kadar mücadele etmiş olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Vefat eden gönül dostlarımıza Allah’tan rahmet, emekli olan büyüklerimize sağlık sıhhat ve hayırlı ömürler, millete hizmet mücadelemizde bayrağı taşıyan kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme