En ‘baba’ eğitim

Selçuklu İlkokulu velileri, 11 haftalık eğitimin ardından belgelerini aldı   Selçuklu İlkokulu’ndaki öğrencilerin velileri, Anne Çocuk Eğitim Vakfı tarafından gerçekleştirilen 11 haftalık Baba Destek Programı’nın ardından belgelerini aldı. Süleyman Demirel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve 40 velinini katıldığı törende konuşan AÇEV Eğitimcisi Ahmet Kasgin “Babaların çocuklarıyla geçirdikleri zaman ve kurdukları yakın ilişki çocukların sosyal, [&hellip]

Selçuklu İlkokulu velileri, 11 haftalık eğitimin ardından belgelerini aldı

Selçuklu İlkokulu’ndaki öğrencilerin velileri, Anne Çocuk Eğitim Vakfı tarafından gerçekleştirilen 11 haftalık Baba Destek Programı’nın ardından belgelerini aldı. Süleyman Demirel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve 40 velinini katıldığı törende konuşan AÇEV Eğitimcisi Ahmet Kasgin; “Babaların çocuklarıyla geçirdikleri zaman ve kurdukları yakın ilişki çocukların sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine çok büyük katkı sağlamaktadır” diyerek bu eğitim programına katılan tüm babalara, eşlerine ve çocuklara teşekkür etti.
Okul Müdürü Eralp Geçe ise babaların 11 hafta boyunca göstermiş olduğu özveri için teşekkür etti ve bundan sonra da Selçuklu İlkokulu olarak bu tarz eğitimlere devam edeceklerini belirtti.
Osman Nuri Gezer’in çaldığı bağlama ve hep birlikte söylenen türkülerle keyifli anlar yaşandı. Eğitim Programına katılan babaların ve annelerin duygu ve düşüncelerini belirtmelerinin ardından program sona erdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme