En anlamlı babalar günü ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve şehit J. Astsubay Kıdemli Çavuş İsmail Çınar'ın babası Mustafa Çınar’ı Babalar Günü nedeniyle MHP İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Emre Burak Tağ evinde ziyaret ettiler Türkiye Harp Malulü [&hellip]

En anlamlı babalar günü ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve şehit J. Astsubay Kıdemli Çavuş İsmail Çınar’ın babası Mustafa Çınar’ı Babalar Günü nedeniyle MHP İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Emre Burak Tağ evinde ziyaret ettiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdinç, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Emre Burak Tağ Babalar Günü nedeniyle şehit babası Mustafa Çınar’ı evinde ziyaret ettiler.
TOPRAKLAR ŞEHİT
KANLARIYLA KURULDU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, MHP ve ilgili kuruluşları ile beraber Babalar Günü’nde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiklerini belirtti. Şehit J. Astsubay Kıdemli Çavuş İsmail Çınar’ın babası Mustafa Çınar’ı Babalar Günü nedeniyle evinde ziyaret edeceklerini açıklayan Aslan; “Bugüne kadar şehit aileleri ve gazilerimizin zor günlerinde yanlarında olduk. Bundan sonrada onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ama ülkemizde bizi yöneten insanların vermiş oldukları beyanatlar kamu vicdanını yaralamaktadır. Vatansever insanlarımızı, şehit aileleri ve gazilerimizi, vatanın bölünmez bütünlüğün uğruna mücadele vermiş olan her insanımızı üzmektedir. Vatan severlerle vatan hainleri aynı kulvarda gösterilmeye çalışılmaktadır. Sırası gelmişken bu vesile ile bu durumu kınıyorum. Milletin bölünmez bütünlüğü yolunda bu millete kan verenle bu millete kılıç çekenin aynı kefede olmadığını, bunun asla böyle yansıtılamayacağını ifade etmek istiyorum. Tüm şehit ailelerimize, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Milletimizi şehit vermeye devam etmektedir. Bu topraklar, Cumhuriyetimiz şehit kanları üzerine kurulmuştur. Vatan asla bölünmeyecek gerekirse şehit vermeye devam edilecektir. Bizim gönlümüz arzu ederki artık şehitler gelmesin. Artık gazilerimiz mağdur olmasınlar.” dedi.
İLK ZİYARET MHP’LİLERDEN
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Babalar Günü gibi özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan MHP’li ziyaretçilere teşekkür etti. Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar’da yaşanan bir eksikliği her fırsatta dile getirdiğini tekrarladı. Kumartaşlı şöyle konuştu: “Önemli günlerde bizlere, Anneler ve Babalar Günü’nde, 18 Mart Şehitleri Anma Haftasında ve 19 Eylül Gaziler Günü’nde ziyaretler az düzeyde gerçekleşti. Oysa derneğimizin kapısı her zaman herkese açık. İlk defa sizlerin ziyareti ile bir şehit babamızı evinde ziyaret edeceğiz. Bunu sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Babalarımız ve annelerimiz elleri öpülesi insanlar. Onlar vatan ve bayrak için en değerli varlıkları evlatlarını toprağa verdiler. Onlar için ne yapılsa azdır. Manen onların yanında olduğumuz hissettirmek başlıca görevlerimizdendir. Ziyaretiniz nedeniyle hepinize kalben teşekkür ederim.” Şehit babası Mustafa Çınar, eşi Fatma Çınar’la birlikte evlerinde ziyaret edilmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çınar, şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğildiklerini, vatan uğruna şehit düşen bir evlat babası olmaktan onurlu olduğunu ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme