• Haberler
  • Siyaset
  • 'En ağır şekilde cezalandırılacaklar' – Kocatepe Gazetesi

'En ağır şekilde cezalandırılacaklar' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne kalkışanların en ağır şekilde cezalandırılacağını belirtti. Özkaya, 'Yıllardır devletin her organını kanserli hücre gibi saran FETÖ üyelerinin bu teşebbüsleri en ağır şekilde karşılık bulacaktır. Şimdi acımadan Tüm Haşhaşilere misliyle hesap sorma vaktidir.Vakit hesap vaktidir. Seni hain seni!… Seni Haşhaşi seni!…' dedi.AZİZ MİLLETİMİZİKİMSE YOK SAYAMAZ15 Temmuz'daki [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne kalkışanların en ağır şekilde cezalandırılacağını belirtti. Özkaya, “Yıllardır devletin her organını kanserli hücre gibi saran FETÖ üyelerinin bu teşebbüsleri en ağır şekilde karşılık bulacaktır. Şimdi acımadan Tüm Haşhaşilere misliyle hesap sorma vaktidir.Vakit hesap vaktidir. Seni hain seni!… Seni Haşhaşi seni!…” dedi.
AZİZ MİLLETİMİZİ
KİMSE YOK SAYAMAZ
15 Temmuz’daki Darbe Girişimi’nin milletin feraseti ile püskürtüldüğüne dikkat çeken Özkaya, “15 Temmuz 2016 günü Milli iradeye, demokrasimize, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve huzuruna karşı, kahraman ordumuzun içerisine sızmış FETÖ’ye mensup küçük bir azınlık tarafından girişilen menfur kalkışmanın esas amacının; Yüce Milletimizin oyları ile seçilen Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanı ile demokratik seçimlerle yönetime gelen hükümetimize karşı olduğu açık olan bu girişim, aynı zamanda Aziz Milletimizin iradesini yok saymaya yöneliktir” diye konuştu.
DEMOKRASİ
 BİLİNCİMİZ YERLEŞTİ
Ülkemizde demokrasi bilincinin yerleştiğini söyleyen Özkaya, “Ülkemizde demokrasi bilinci öyle olgunlaşmış ve üst seviyelere çıkmıştır ki; yapılan bir darbe girişiminde millet olarak siyasi görüş ayrımı olmaksızın halkımız el birliği ile darbecilerin karşısına çıkarak tankların önünde korkusuzca, dimdik durabilmeyi bilmiş ve kendi seçtiği meşru iktidarın devamına ilişkin de kararı ancak kendisinin verebileceğini ortaya koyarak darbecilerin karşısında durmuştur.Adnan Menderes’in İdam edildiği günde üzülmesine, hatta kalben buğzetmesine rağmen; evinden çıkamayarak tepkisini gösteremeyen halkımız; çok şükür ki geçen yıllar içerisinde yaşananlardan ders almayı ve bu günde kendi seçtiği meşru liderine ve devletine sahip çıkmayı bilmiştir. Artık Ülkemiz ne 27 Mayıs Darbesi, ne 12 Eylül Darbesi, ne de 28 Şubat Darbesidönemlerindeki gibi milletin iradesine ipotek koyulacak bir ülke değildir” ifadelerini kullandı.
FERASET TARİH YAZDI
Özkaya, şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanlığının basıldığı, Sayın Cumhurbaşkanımızın canına kast edildiği, Genelkurmay Başkanı’nın rehin alındığı, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri’nin kaçırıldığı, içinde Milletvekillerinin bulunduğu Meclisin düşmanın bile yapamadığı şekilde vurulduğu, özellikle Başbakanımızın Meclis çalışma odasına hedeflenerek bomba atıldığı ve vatandaşlarımızın helikopterlerden ateş açılarak şehit edildiğibu alçak girişim TSK’daki vatansever komutanlarımız, Emniyet Teşkilatımız’daki kahraman polislerimizin ve milletimizin tarih yazan ferasetiyle püskürtül-müştür.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme