EMŞAV Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Anneler Günü dolayısıyla iki şehit annesini ziyaret etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Gazi Mehmet Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Anneler Günü’nde il merkezinde ikamet eden Şehit Polis Memuru Mehmet Dama’nın annesini, Sandıklı ilçesi Alacami Köyü’nde yaşayan Şehit Polis Memuru Yonuz Turan’ın annesini ziyaret etti.

Haber

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Gazi Mehmet Özdemir, “Evlatlarını bu aziz vatanın bekası için feda eden annelerimize ne yapsak azdır. Kamu yararına çalışan Cumhurbaşkanımızca vergi muafiyeti tanınan Emniyet Teşkilatı’nın şehit yakını ve gazilerini temsil eden tek vakıf olarak aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerinin her daim yanında olacağız. Anneler Günü vesilesiyle ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazi annelerimizi rahmetle yad ediyor, hayatta kalan tüm şehit ve gazi annelerimizin de ellerinden öperek sağlık ve sıhhatler diyoruz.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme