Emrullah önce geldi, sonra gitti

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor'a 2016-17 futbol sezonu ikinci yarısında kiralık olarak gelen Emrullah Yıldırım'la eski Başkan Salih Sel ve yönetimi yeni sezon için prensipte anlaşmıştı. Yapılan iki hazırlık maçında forma giyen ve takımdan ayrılma kararı alan Emrullah Yıldırım, Afyonspor'dan ayrılarak TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’a 2016-17 futbol sezonu ikinci yarısında kiralık olarak gelen Emrullah Yıldırım’la eski Başkan Salih Sel ve yönetimi yeni sezon için prensipte anlaşmıştı. Yapılan iki hazırlık maçında forma giyen ve takımdan ayrılma kararı alan Emrullah Yıldırım, Afyonspor’dan ayrılarak TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a gitti.
“AFJET AFYONSPOR KULÜBÜNE
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Afyonkarahisar’da ve takımda güzel günler geçirdiğinin altını çizen genç futbolcu Yıldırım, “Geçen sezon çok güzel bir aile ortamına girdim. Çok iyi hedefleri olan bir kulübün bireyi olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Bu sene tekrar devam etmek istedim. Fakat bazı nedenlerden dolayı olmaması gereken şeyler olduğu için kulüpten ayrılmak istediğimi dile getirdim. AFJET Afyonspor kulübüne çok teşekkür ediyorum. Yeni sezon öncesinde çalışmalarına katıldığım ve hedefi şampiyonluk olan Afyonspor’a ve arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.
AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu tarafından Emrullah Yıldırım’ın takımdan ayrıldığı doğrulandı. 

Bakmadan Geçme