• Haberler
  • Gündem
  • Emrem: Seçilirsek problemleri ve çözümlerini biliyoruz

Emrem: Seçilirsek problemleri ve çözümlerini biliyoruz

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Osman Emrem, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurul toplantısında seçilmesi halinde çiftçilerin problemlerini ve çözüm yollarını bildiklerini belirtti. Emrem, mevcut kooperatif yönetiminin yaklaşık 30 yıldır görev yaptığına dikkat çekti   S.S. Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Osman Emrem bir simit salonunda dün sabah basın toplantısı düzenledi. Toplantıda [&hellip]

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Osman Emrem, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurul toplantısında seçilmesi halinde çiftçilerin problemlerini ve çözüm yollarını bildiklerini belirtti. Emrem, mevcut kooperatif yönetiminin yaklaşık 30 yıldır görev yaptığına dikkat çekti

S.S. Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Osman Emrem bir simit salonunda dün sabah basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Emrem’in listesinde yer alan kurul üye adayları da hazır bulundu.
Başkan Adayı Emrem, çiftçilerin dertlerini dile getirmenin görevleri olduğunu hafta sonu yapılacak seçimli genel kurul toplantısı sonrasında da medyaya kooperatif çalışmaları hakkında bilgi vereceklerini ifade etti.
Kovid-19 pandemi dönemi de dahil olmak üzere uzun süredir Pancar Ekicileri Kooperatifi ortaklarının sesini duyurmaya çalıştıklarını söyleyen Emrem, “S.S. Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı olarak basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedim. Göreve seçilmemiz halinde çiftçilerimizin sorunlarını ivedilikle bitirdikten sonra kamuoyunu bilgilendirme amacıyla inşallah değerli basın mensuplarımızla sıkça birlikte olacağız. 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü bilindiği üzere 33 bin pancar ekicisinin ortak olduğu Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanlığı’nın olağan seçimli gelen kurul toplantısı yapacaktır. Yaklaşık 25-30 yıldır bu kooperatifi mevcut yönetim idare etmektedir. Ortaklarımızdan gelen istek üzere ısrarla aday olmamız istenildi. Bizlerde bu düşünce ile bir ekip kurarak 7 aydır köy köy, belde belde gezerek kooperatif ortaklarımızın ayağına gittik. Ortaklarımızın problemlerini yüz yüze dinleyerek bu problemleri ve çözüm yollarını bildiğimizi anlattık.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme