Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyetin ısrarlı takibi sonuç verdi: Afyon Polisi yakalar

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uygulama noktasında durdurdukları ve içerisindeki şahısların şüpheli hareketlerde bulunmasından kuşku duydukları aracı salıverdikten sonra takibe aldı. Ekipler, kendilerini fark ederek kaçmaya başlayan araç içerisinde 11 bin 18 adet sentetik hap ele geçirdi

 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir Yolu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü karşısındaki uygulama noktasında durdurdukları ve içerisindeki şahısların şüpheli hareketlerde bulunmasından kuşku duydukları aracı salıverdikten sonra takibe aldı.
ARACI TERK EDEREK KAÇTILAR
Otomobilin bir dinlenme tesisinde başka bir araçla birlikte hareket ettiğini tespit eden ekipler, diğer araçta da arama yapmak istedi. Polis ekiplerinden kaçarak izini kaybettiren şüphelilerin aracı İhsaniye İlçesi’ne bağlı Osman Köyü’nde terk edilmiş vaziyette bulundu.
ARAÇTA VE BOŞ ARAZİDE UYUŞTURUCU HAPLER ELE GEÇİRİLDİ
Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, araçta yaptığı aramada 7 bin 714 adet sentetik hap ele geçirdi. Ekipler, şüphelilerin kaçtığı güzergahtaki arazide de poşet içerisinde 3 bin 304 adet sentetik hap buldu. Polis araçta bulunan İ.A. ile N.T.’yi gözaltına alırken, olayla ilgisi olan M.A. ile C.B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
ŞÜPHELİLER POLİSİN ISRARLI TAKİBİ SONUCU YAKALANDI
Polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda diğer araçtaki kaçan şüphelilerden M.A. Sultandağı İlçesi’nde, C.B. ise Manisa İli Turgutlu İlçesi’nde yakalandı. Olay sonrası İ.A. ve N.T. sevk edildikleri mahkemece tutuklanırlarken, M.A. ile C.B.’nin Afyonkarahisar’a getirildiği öğrenildi. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti