Emniyet yeni yılda yeni binada

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, 'Vatandaşımız hiç korkmadan, çekinmeden her konuda ihbarını bize bildirebilir. Hiçbir ihbarın göz ardı edilmemesi konusunda özel hassasiyetimiz var' dedi   Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü için Erkmen yolu üzerinde yeni yapılan binanın tamamlanma aşamasına geldiğini belirten İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, 'Kış ayları sonrası yeni binamızda tam anlamıyla hizmet vermeye [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Vatandaşımız hiç korkmadan, çekinmeden her konuda ihbarını bize bildirebilir. Hiçbir ihbarın göz ardı edilmemesi konusunda özel hassasiyetimiz var” dedi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü için Erkmen yolu üzerinde yeni yapılan binanın tamamlanma aşamasına geldiğini belirten İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Kış ayları sonrası yeni binamızda tam anlamıyla hizmet vermeye başlarız.” dedi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün 26 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni binasının tefrişat işlemlerine başlanacağını belirten İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Bu işlemler için acele etmiyoruz. Malum önümüz kış. Kış aylarını geçirdiğimizde yeni binamız tam anlamıyla hizmete girmiş olur. Yeni binaya taşınınca şimdiki binamızın geleceği belirlenecek. Belediyemiz buraya talip, güzel projeler üretileceğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
FETÖ’DE YENİ
OPERASYONLAR KAPIDA
FETÖ ile ilgili operasyonların hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Önümüzdeki günlerde yeni operasyonlarımız olacak. Diğer illerle irtibatlı bir şekilde özellikle ankesörlü telefonlara yönelik çalışmalarımız sürüyor. Askeri kanattan da sivil kanattan da kendini gizleyen, mahrem yapılara yönelik çalışmalarımız var” diye konuştu.
TRAFİKTE YAPILACAKLAR BELLİ AMA…
Afyonkarahisar şehir içi trafiği ile ilgili alınması gerekli önlemler ve yapılması gerekli çalışmalar olduğunu, bu yönde Emniyet Müdürlüğü olarak tüm plan ve programlarının hazır olduğunu, Belediye ile de işbirliği içinde planlama yaptıklarını kaydeden İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Malum pandemi dönemindeyiz. Ticari anlamda sıkıntılar yaşanan bir dönem. Bu dönemde esnafa ve gündelik yaşama çok müdahil olmak istemiyoruz. O nedenle tüm hazırlıklarımız ve planlamalarımız hazır olmasına rağmen şimdilik adım atamıyoruz. Ama trafikle ilgili bir şeyler yapılması gerektiğinin farkındayız ve uygun zamanda gerekli adımları mutlaka atacağız.” şeklinde konuştu.
FUHUŞ VE UYUŞTURUCUYLA
MÜCADELE ÖNCELİĞİMİZ
Fuhuş ve uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlılıklarının devam ettiğini, yapılan her çalışmayı ilin imajını da düşünerek basına yansıtmadıklarını ve sansasyondan uzak ciddi çalışma içerisinde olduklarını hatırlatan İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Suç ve suçluyla mücadelede kesinlikle tavizimiz olamaz. Özellikle fuhuş ve uyuşturucu konusunda. Elbette diğer hususlarda da duyarlılığımız üst düzeyde. Ama bu alanlarda Afyonkarahisar ilimizin olumsuz anılmaması konusunda özel hassasiyetimiz var. Arkadaşlarımız ardı ardına önemli operasyonlar yapıyorlar. Suç ve suçluyla mücadelede vatandaşlarımızdan gereken desteği görüyoruz. Gördükleri, duydukları bildikleri konularda bize ve ekiplerimize bilgi aktarmalarını rica ediyoruz. Benim ekip arkadaşlarımıza özel talimatım tüm ihbarlara müdahale edilmesi ve takip edilmesi yönündedir. Yapılan ihbarlar kesinlikle göz ardı edilmez. Bu konuda özel hassasiyetimiz var.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme