• Haberler
  • Genel
  • Emniyet Teşkilatı’ndan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Emniyet Teşkilatı’ndan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ı makamında kabul etti Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve Polis Okulu Müdürü Mustafa Eker ikinci kez Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Burhanettin Çoban’ı hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin [&hellip]

Emniyet Teşkilatı'ndan Çoban'a ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ı makamında kabul etti

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve Polis Okulu Müdürü Mustafa Eker ikinci kez Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Burhanettin Çoban’ı hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban ise halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan emniyet teşkilatımız bu görevini tüm yurt olduğu gibi ilimizde de başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Başkan Çoban, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümünü kutladı.
DEMİRAYAK VE
AKGÜN’DE ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar Belediyesi eski Başkanları’ndan Nuri Demirayak ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün’de Başkan Çoban’ı ziyaret edenler arasındaydı. Gerek Nuri Demirayak, gerekse Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün Başkan Çoban’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılarının devamını dilediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme