• Haberler
  • Gündem
  • Emniyet Müdürü Yıldız, göz yaşlarına hakim olamadı

Emniyet Müdürü Yıldız, göz yaşlarına hakim olamadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine ziyaretler sürüyor. Gaziler günü münasebetiyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat, Şehit Aileleri ve Gazileri ziyaret ettiler.Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimini makamında ziyaret eden İl [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine ziyaretler sürüyor. Gaziler günü münasebetiyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat, Şehit Aileleri ve Gazileri ziyaret ettiler.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimini makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız, derneği gezisi sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.
Meslek hayatı boyunca bu vatan için büyük mücadelelere şahit olduğunu, birçok Şehit verdiklerini, bir çok meslektaşının ve askerlerin Şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmasına canlı şahit olduğunu belirten Müdür Yıldız, Şehitlerin fotoğraflarına bakarken gözyaşlarını tutamadı.
“DERNEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM”
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimini de duygulandıran Müdür Yıldız, “Sizin ve dernek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.  Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet Gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Sizler bizler için en kutsal emanetlersiniz. Sizlerin her zaman emrinizde ve yanınızdayız. Bu vatan için canımızı her daim siper etmeye hazır olduğumuz gibi sizler için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Mesleki hayatım boyunca birçok acılara şahit oldum. Çok gözyaşı döktüm. Ama inşallah bundan sonra bu acıları bir daha yaşamayız.” dedi.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE
TEK TEK
 İLGİLENDİ
Afyonkarahisar’da göreve başladığı günden itibaren Başkan Kumartaşlı ve yönetiminin birçok başarılı çalışmasını duyduğunu ve takdir ettiğini belirten İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız, Kumartaşlı ve ekibini tebrik ederek, onların nezdinde tüm Şehit Ailelerine, Gazi ve yakınlarına selam ve saygılarını iletti. Yıldız, Dernek anı defterini imzaladıktan sonra Şehit Aileleri, Gazi ve yakınlarıyla tek tek ilgilendi.
KUMARTAŞLI’DAN
FIRAT’A TEŞEKKÜR
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret eden Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat’a tüm Şehit Aileleri, Gazi ve yakınları adına teşekkür etti.
Gaziler günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette Dr. Deniz Fırat, tüm Gazilerin Gaziler Günü’nü kutladı. Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler alan Dr. Fırat, her zaman Şehit Ailelerinin, Gazi ve yakınlarının hizmetinde olduklarını söyledi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, gece gündüz demeden kendisine rahatlıkla ulaşıp, gerek Şehit Ailelerinin gerekse Gazi ve yakınlarının sağlık sorunlarını ilettikleri ve büyük bir ilgi ve alaka gösteren Dr. Deniz Fırat’a tüm yönetimi adına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme