• Haberler
  • Genel
  • Emniyet Müdürlüğü, kıskıvrak yakalıyor – Kocatepe Gazetesi

Emniyet Müdürlüğü, kıskıvrak yakalıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürlüğü, Afyonkarahisar’da meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerini yakaladı İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada 2 Ağustos 2011 saat 03.05 sıralarında park halinde bulunan 03….. plaka sayılı TIR'ın arkasında şüpheli bir şahıs ile kaçmaya çalışan diğer şüpheli şahıs, ekipler tarafından yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede TIR'a ait mazot deposunun kapağının açık olduğu 70 litre [&hellip]

Emniyet Müdürlüğü, kıskıvrak yakalıyor

İl Emniyet Müdürlüğü, Afyonkarahisar’da meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerini yakaladı

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada 2 Ağustos 2011 saat 03.05 sıralarında park halinde bulunan 03….. plaka sayılı TIR’ın arkasında şüpheli bir şahıs ile kaçmaya çalışan diğer şüpheli şahıs, ekipler tarafından yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede TIR’a ait mazot deposunun kapağının açık olduğu 70 litre mazot dolu bidon yine depo yanında boş (25) litre bidon ve ayrıca iki adet yaklaşık 2 ve 3 metre uzunluğunda hortumun olduğu ve yere mazot döküldüğü tespit edildi, TIR’ın arkasında şüpheli şahıslara ait 03 ….. plaka sayılı aracın bulunduğu ve arka koltuk üzerinde 70 litrelik boş bidon ve açık bağaj kısmında iki adet 70’er litrelik boş bidonun olduğu tespit edildi.. Şüpheli şahıslar 02.08.2011 günü Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.
Öte yandan ilimizde meydana gelen evden hırsızlık olayları ile ilgili 20 Temmuz 2011, 22 Temmuz 2011 ve 26 Temmuz 2011 tarihlerinde Eşrefpaşa ve Esentepe Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren bir şahıs tespit edildi. Arama kararına istinaden şahsın evinde ve aracında yapılan aramalarda çok sayıda hırsızlık malı elde edildi. Şüpheli şahıs 28 Temmuz 2011 günü çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme