• Haberler
  • Genel
  • Emniyet için 155’i arayın – Kocatepe Gazetesi

Emniyet için 155’i arayın – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, vatandaşların gördükleri şüphelileri 155’e ihbar etmeleri konusunda uyardı İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, vatandaşların şüphelileri gördüklerinde 155 Polis İmdat’a ihbar etmelerini istedi. Özel, “İlimizde meydana gelen olaylarda vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri açısından ikamet sahiplerinin, ikametinin kapısını kilitlemeden sadece çekmek suretiyle ikametinden ayrılmamaları, aynı şekilde balkon ve pencerelerini kilitlemeden dışarı çıkmamaları, [&hellip]

Emniyet için 155'i arayın

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, vatandaşların gördükleri şüphelileri 155’e ihbar etmeleri konusunda uyardı

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, vatandaşların şüphelileri gördüklerinde 155 Polis İmdat’a ihbar etmelerini istedi. Özel, “İlimizde meydana gelen olaylarda vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri açısından ikamet sahiplerinin, ikametinin kapısını kilitlemeden sadece çekmek suretiyle ikametinden ayrılmamaları, aynı şekilde balkon ve pencerelerini kilitlemeden dışarı çıkmamaları, mahallerinde ve bölgelerinde şüphelendikleri şahıs veya şahısları 155 Polis İmdat telefonunu telefonla aramak kaydıyla ihbarda bulunmaları güvenlik açısından faydalı olacaktır” dedi.
EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR
Afyonkarahisar’daki çalışmalarla ilgili de bilgi veren Özel, “Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz merkezinde meydana gelen İkametten Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışma kapsamında; 19 Ağustos 2014 günü saat 12.30 sıralarında ilimiz Selçuklu mahallesinde Ankara ilinden ilimize hırsızlık amacı ile gelen 2 şahıs ikamet içerisinde, ikametten çalmış oldukları müştekiye ait 200 TL para ve toplam değeri 1015 TL olan 2 adet bilezik, 1 adet bayan bilekliği, 1 adet kolyeli zincir ve 2 adet bayan yüzüğü ile suçüstü yakalanmış, aynı gün konut dokunulmazlığını ihlal ve ikametten hırsızlık suçlamasıyla ilgili mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmişlerdir” dedi.
ESRAR YAKALANDI
Özel, şöyle devam etti:
“Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz merkezinde Narkotik suçlarıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; 18 Ağustos 2014 günü gelen bir ihbar üzerine ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışma sonucunda Cumhuriyet Başsavcılığının talimatına istinaden yapılan aramada, bir araç içerisinde 42 kök kenevir bitkisi, 7,21 gram esrar ve 2,71 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 1 kişi hakkında işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.” Özel yapılan başka bir operasyonda da 5 gram esrar ele geçirildiğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme