Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet göz açtırmıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ülke genelindeki sıkı asayiş uygulamalarının karşılığı Afyonkarahisar’da
alınıyor. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın talimatları doğrultusunda Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve ekibinin başarılı operasyonları ardı ardına devam ediyor

 

“Kız isteme” husumeti kanlı bitti

 

Çobanlar’da iki aile arasında 3 yıl önce kız isteme meselesi nedeniyle başlayan husumet cumartesi günü silahlı kavgaya dönüştü. 4 kişinin silahla yaralandığı kavga marketin güvenlik kamerasına da yansıdı

Çobanlar İlçesi’nde 3 yıl önce iki aile arasında aynı kızı isteme olayı nedeniyle çıkan husumet kanlı bitti.
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 yıl kadar önce Uysal ailesi ile Balcı ailesi arasında aynı kızı isteme meselesinden dolayı tartışma yaşanmıştı. Bu olay sırasında Orhan Uysal Balcı ailesinin ikametlerine gitmiş ve çıkan kavgada Mehmet Balcı, Osman Balcı, Şükrü Balcı, Gulser Balcı ikametinin önünde Orhan Uysal tarafından yaralanmışlardı. Yaralamadan dolayı Orhan Uysal 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası almıştı.
Her 3 ayda bir haftalık izne çıkan Orhan Uysal geçtiğimiz cumartesi günü saat 19,00 sıralarında Çobanlar İlçesi Hükümet Konağı yakınında bulunan A101 marketin içerisinde bulunduğu sırada daha önceden hasmı olan Mehmet Balcı da aynı markete geldi. İki hasım arasında çıkan kavgada Mehmet Balcı yanında taşıdığı tabanca ile Orhan Uysal’ı yaraladı. Olaya müdahale etmek isteyen market Kasiyeri Osman Uysal da Mehmet Balcı tarafından silahla aynı şahıs tarafından yaralanmıştı.
Olayın devamında A101 markete yaklaşık 200 metre uzakta bulunan Mehmet Balcı’nın ikametinin önünde Sefa Uysal ve Mehmet Uysal tabancayla vurularak yaralandılar. Bahse konu olayla ilgili Mehmet Balcı, Osman Balcı ve Kadir Turunç gözaltına alındı. Mehmet Balcı ikametinde bulunan bir adet çifte diye tabir edilen av tüfeğini kendi rızası dahilinde görevli ekiplere teslim etti.
Olayda yaralan Osman Uysal (karın bölgesinden), Sefa Uysal (ayaklarından), Mehmet Uysal (sol dizinden) Orhan Uysal (sırt, göğüs ve ayaktan) Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Olayın zanlısı Mehmet Balcı yakalanarak mahkemeye sevk edildi.

 

 

Vay şerefsiz vay!

 

12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan 59 yaşındaki sapık polis ekipleri tarafından yakalandı. Sapığın aynı suçtan geçmişte 2 sabıkası daha olduğu ortaya çıktı

Sahipata Mahallesi’nde bulunan bir halı sahada meydana gelen olayda 12 yaşındaki B.Y. mahallesinde oyun oynamak için gittiği hala sahadan döndüğünde, orada çalışan pala bıyıklı, gözlüklü 50 yaşlarında birinin kendisini dudağından öptüğünü, kalçasını okşayarak sıktığını ailesine anlattı. Ailenin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine yapılan araştırmada cinsel istismarda bulunan şüphelinin 59 yaşındaki S.K. olduğu tespit edildi.
Yapılan araştırmada S.K.’nın daha önce de 2016 ve 2018 yıllarında da çocuğun cinsel istismarından iki adet kaydının olduğu tespit edildi. S.K. aynı gün saat 23:30 sularında adresine yakın sokak üzerinde polis ekipleri tarafından yakalanırken, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ilk ifadesinde suçunu kabul etti. S.K. Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Emniyet’ten “tefecilik” operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 10 kişi yakalandı

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tefecilik suçu kapsamında eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında 1 adet pompalı tüfek, 27 adet tabanca fişeği, çek senet ve tapu senetleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında aranan 11 kişiden 10’u yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

İscehisar’da narkotik operasyonu

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda extacy hap ele geçirdi

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İscehisar İlçesi’nde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda D.A., S.Ö. ve B.G. isimli 3 kişinin yapılan üst aramasında 85 adet extacy hap ele geçirildi. Operasyon sonucu gözaltına alınan D.A. ve S.Ö’ye uyuşturucu madde imal ve ticaret kapsamında, B.G.’ye ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.
Öte yandan Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı doğrultusunda polis ekipleri tarafından şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

 

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu madde yakalandı

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Afyonkarahisar-Kütahya yolunda yapılan uygulama esnasında şüphe üzerine durdurulan 34 HA 6407 plakalı araç içerisinde yapılan aramada, paket içerisinde 50,33 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan F.B. ve Ö.G. isimli kişilere uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılırken şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

FETÖ operasyonunda okul müdürüne gözaltı

 

Antalya merkezli düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda Afyonkarahisar’da bir okul müdürü gözaltına alındı

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Antalya merkezli olarak düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü olarak görev yapan Ö.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Ö.Y.’nin soruşturma kapsamında Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edileceği öğrenildi.

 

Polis ve Jandarmadan ortak operasyon

 

Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından
ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda uyarıcı hap ele geçirildi

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda Afyonkarahisar merkez İstiklal Mahallesi’nde Ş.D., Ş.Ö.’nün bir berber dükkanı önünde yapılan üst aramasında 27 adet extacy hap ele geçirildi.
Öte yandan R.O.Ö.’ye ait berber dükkanında yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, Ş.Ö. uyuşturucu maddeyi satmak suçundan gözaltına alındı. Ş.D. ve R.O.Ö.’ye ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Arkadaşlarıyla birlikte babasının koyunlarını çaldı

 

Bolvadin İlçesi’nde koyunları çalınan bir kişinin hayvanlarını oğlu ile birlikte 2 kişinin çaldığı ortaya çıktı

 

Olay Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde meydana geldi. N.Y. isimli şahıs Kale Mahallesi’ndeki ikametinde bulunan koyunlarının 2 tanesinin eksik olduğunu fark edince evde bulunan kamera kayıtlarına bakmak istedi. Kamera sisteminin sigortasının indirilmiş olduğunu gören N.Y., polisi aradı. N.Y., koyunlarını oğlu M.Y. ile birlikte H.E.Ş. ve Y.A. isimli şahısların çaldığından şüphelendiğini beyan ederek İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat etti.
İhbar üzerine harekete geçen ekipler tarafından yapılan araştırma ve takip sonucu H.E.Ş. isimli kişinin Afyonkarahisar’dan 16 Eylül tarihinde bir araç kiraladığı ve aracın hala kendisinde olduğu tespit edildi. Aracın Çay İlçesi Yeşilyurt Köyü’nde olduğu bilgisi alınması üzerine konu Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerine bildirildi. Yeşilyurt Köyü’ne intikal eden ekipleri fark eden şahıslar, tarlalar ve bahçe yolları üzerinden kaçmaya çalıştı. Hırsızlık zanlısı 3 şahıs kovalamaca sonucunda araç ile birlikte yakalandı.
Şahısların üzerlerinde yapılan aramada satmış oldukları koyunların bedeli olan bin TL para çıkarken koyunu çalınan şahsın oğlu ve diğer iki şahıs gerekli işlem yapılmak üzere polis merkezine getirildi. Şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti