Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet fuhuşa geçit vermiyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda sosyal medya üzerinden fuhuş yapan kişiler yakalandı

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda twitter isimli sosyal medya uygulamasında “Hülya” isimli kullanıcının “Ücret Elden yaş 25 kendi yerim var temiz kendine güvenen beyler arasın 05527224…” şeklinde paylaşımlarda bulunduğu görülmesi üzerine şahısla profildeki numara ile iletişime geçildi.
Telefonu açan bayan şahıs 200 TL karşılığında görüştüğünü beyan ederek müşteri kılığına giren polis ekiplerini Erenler Mahallesi’ne davet etti. Emniyet ekipleri tarafından yapılan araştırmada şahsın K.T. isimli bayan olduğu tespit edildi.
Polis ekipleri K.T.’nin Erenler Mahallesi 2777 Sokaktaki adresine giderek ikameti bir müddet izledi. İkamete farklı zaman aralıklarında iki farklı erkek şahsın girdiği ve bir süre sonra ayrıldıkları tespit edilerek, ikametten ayrılan şahısların yazılı beyanları alındı. Şahıslar beyanlarında K.T. ve A.O. isimli şahıslarla ücret karşılığında cinsel ilişkiye girdiklerini beyan ettiler.
Şahıslar, bahse konu numarayı bir süre sonra tekrar arayan polis ekiplerini beyan edilen adrese tekrar davet ettiler. Belirtilen ikamete giden emniyet güçleri evdeki şahısların K.T., (26) S.T. (20) ve A.L.O. olduğunu tespit ettiler.
Şüpheli şahıslarla yapılan görüşmede, K.T. isimli şahıs fuhuş yaptığını ancak telefonla A.L.O. isimli şahsın görüştüğünü onun da fuhuş yaptığını, S.T. isimli şahsın fuhuş yapmadığını beyan etti. A.L.O. isimli şahıs da müşterilerle telefonda görüşerek pazarlık yaptığını ancak fuhuş yapmadığını beyan ederken, S.T. ise ziyaret amaçlı bahse konu ikamete geldiğini konu ile ilgisinin olmadığını söyledi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şahıslardan K.T. isimli kişi fuhşa teşvik aracılık veya zorlama maddesi gereğince şüpheli olarak, S.T. ve A.L.O. isimli şahısların ise mağdur olarak ifadelerinin alındı. Şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.