Emir'e Bursaspor talip – Kocatepe Gazetesi

U-13 Türkiye Grup maçlarının oynandığı Eskişehir'de Uşak Gençlik ve Spor Kulübü'yle karşılaşan 1967 Afyon Gençlikspor takımında forma giyen 2004 doğumlu Emir Aktürk'e Bursaspor yetenek avcıları talip oldu Afyonkarahisar'da düzenlenen U-13 Ligi'nde şampiyon olan 1967 Afyon Gençlikspor takımı Grup müsabakaları için Eskişehir'de. 1967 Afyon Gençlikspor'un Eskişehir'de oynadığı maçları Beşiktaş, Bursaspor ve Altınordusporspor takımlarının Yetenek Avcıları izledi. [&hellip]

Emir’e Bursaspor talip

U-13 Türkiye Grup maçlarının oynandığı Eskişehir’de Uşak Gençlik ve Spor Kulübü’yle karşılaşan 1967 Afyon Gençlikspor takımında forma giyen 2004 doğumlu Emir Aktürk’e Bursaspor yetenek avcıları talip oldu

Afyonkarahisar’da düzenlenen U-13 Ligi’nde şampiyon olan 1967 Afyon Gençlikspor takımı Grup müsabakaları için Eskişehir’de. 1967 Afyon Gençlikspor’un Eskişehir’de oynadığı maçları Beşiktaş, Bursaspor ve Altınordusporspor takımlarının Yetenek Avcıları izledi.
AKTÜRK AİLESİ
TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR
Daha önce Afyonkarahisar’da yapılan U-13 Ligi’nde Utku Büyükköse’ye Altınordusporspor takımı talip olmuş, babası Göksel Büyükköse “daha erken” düşüncesiyle transfere soğuk bakmıştı. Utku’dan sonra da Eskişehir’de yapılan ve geçtiğimiz gün sonlanan Grup müsabakalarında 1967 Afyon Gençlikspor’dan Emir Aktürk’e Bursaspor talip oldu. Bursaspor Yetenek Avcıları Takım Antrenörü Turhan Saltık’la görüşüp direkt olarak Aktürk Ailesi’yle irtibata geçti. Bursaspor Yetenek Avcıları ile olumlu geçen görüşmenin ardından iki tarafta beklemeye geçti. Bursaspor Yetenek Avcıları durum raporunu hazırlayıp yetkililere sunacak. Ardından da gerekli işlemler başlayacak.
ALTINORDUSPOR 2004
DOĞUMLU FUTBOLCULARI İSTİYOR
Ayrıca 1967 Afyon Gençlikspor takımında oynayan 2004 doğumlu tüm çocukları Ağustos ayında İzmir Yeşilyurt ve Altınordusporspor tesislerinde misafir etmek için davet etti. Utku ve Emir’e talip olan Altınordusporspor üzerine düştüğü 2004 doğumlu futbolcuları kaçırmak istemiyor. Özellikle Utku ve Emir’in üzerinde yoğunlaşan Altıorduspor bu iki gençle özellikle ilgileniyor.
BEŞİKTAŞ DA BOŞ DURMADI
Eskişehir’de yapılan müsabakaları Beşiktaş Yetenek Avcıları da izledi. Oyuncular hakkında 1967 Afyon Gençlikspor Antrenörü Turhan Saltık’tan bilgi alan Beşiktaş Yetenek Avcıları daha sonra iletişim kurmak için Saltık’ın cep numarasını aldı.
“UŞAK’A 2-1 BOYUN EĞDİK”
Eskişehir’de yapılan U-13 Grup müsabakalarında 2 maça çıkan 1967 Afyon Gençlikspor ilk maçını İstanbul temsilcisi Gürpınarspor’a kaybetti. İkinci maçında da Uşak Gençlik ve Spor Kulübü’ne karşı oynayan 1967 Afyon ilk yarıyı 1-0’lık skorla önde tamamladı. 2004 doğumlu 5 oyuncusuyla sahaya çıkan 1967 Afyon ikinci yarıda girdiği net gol pozisyonlarında Utku ve Emir’le üç gol kaçırdı. Uşak geliştirdiği iki atakta golü buldu. Maçı Uşak GSK 2-1’lik skorla kazandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme