• Haberler
  • Genel
  • Emirdağspor 'destek'ler bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Emirdağspor 'destek'ler bekliyor – Kocatepe Gazetesi

2013-2014 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'den maddi ve manevi sebeplerden dolayı çekilmek zorunda kalan Emirdağspor yeni yönetimin belirlenmesinin ardından 2014-2015 sezonu için hazırlıklarını başlattı Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Emirdağspor Kulüp Başkanı Abdilkadir Karataş, yeni oluşumla Emirdağ'ı yeniden hak ettiği noktaya çıkaracaklarını ifade etti.'YENİ YÖNETİMİMİZİ OLUŞTURDUK VE KOLLARI SIVADIK'Yeni yönetimle birlikte [&hellip]

Emirdağspor ‘destek’ler bekliyor

2013-2014 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’den maddi ve manevi sebeplerden dolayı çekilmek zorunda kalan Emirdağspor yeni yönetimin belirlenmesinin ardından 2014-2015 sezonu için hazırlıklarını başlattı

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Emirdağspor Kulüp Başkanı Abdilkadir Karataş, yeni oluşumla Emirdağ’ı yeniden hak ettiği noktaya çıkaracaklarını ifade etti.
“YENİ YÖNETİMİMİZİ OLUŞTURDUK VE KOLLARI SIVADIK”
Yeni yönetimle birlikte kolların sıvandığını belirten Karataş, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon yönetimi devir alan arkadaşlarımız kendi çabaları ile takımı bir yerlere getirmeye çalıştılar fakat takımımız ligden çekilmek zorunda kaldı. Bu sezon öncesi, alınan kongre kararının ardından yeni yönetimimizi oluşturduk ve kolları sıvadık. Ben inanıyorum ki başarılı olacağız.” dedi.
“DESTEK ÖNEMLİ”
Takıma gelecek her türlü desteğin önemli olduğunu söyleyen Başkan Karataş, “Yönetimimizin oluşmasının ardından ilk ziyaretimizi Eskişehir kulübüne gerçekleştirdik ve kendileri bizleri misafirperver bir şekilde karşılayarak maddi manevi desteklerde bulunacaklarını belirtmişlerdi. Kendilerine bir kez daha buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bunun yanında yeniden Amatör Lig’de sahne alacak takımımıza tüm Emirdağlı kurum amirlerinin ve halkımızın da destekleri çok önemli olacak.” şeklinde konuştu.
EMİRDAĞSPOR’UN
HEDEFİ 3’ÜNCÜ LİG
Yeni sezonla birlikte önce Bölgesel Amatör Lige ardından da 3’üncü Lige yükselmeyi hedef edindiğini aktaran Karataş, “Emirdağspor’un yeniden Süper Amatör Lig‘de mücadele etmesi bu takıma yakışmayan bir şey fakat, az önce belirttiğim gibi biz yeni bir ekip kurduk ve bu ekibimiz ile daha başarılı bir takım görüntüsü içerisine bürünerek göstereceğimiz üstün başarı ile bir sonraki sezonda Bölgesel Amatör Lig’e, ardından da 3’üncü Lig’e çıkmak şu anda hedefimiz. İnşallah başarılı olacağız.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme