• Haberler
  • Genel
  • Emirdağlılar Gecesi'nde ünlü simalar – Kocatepe Gazetesi

Emirdağlılar Gecesi'nde ünlü simalar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine yaşayanlarla Emirdağlı olup Türkiye ve dünyanın dört bir yanında yaşayanlar, dayanışma gecesinde bir araya geldi. Gecede işadamı Saadettin Saran, eski milli halterci Halil Mutlu ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ersoy Ulubey karakterini canlandıran Ümit Acar da katıldı. Gecede Emirdağlı merhum bilimadamı Esat Erenoğlu da anıldı.1970'li yıllarda Belçika'ya ve Fransa'ya göç eden, daha [&hellip]

Emirdağlılar Gecesi’nde ünlü simalar

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine yaşayanlarla Emirdağlı olup Türkiye ve dünyanın dört bir yanında yaşayanlar, dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Gecede işadamı Saadettin Saran, eski milli halterci Halil Mutlu ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ersoy Ulubey karakterini canlandıran Ümit Acar da katıldı. Gecede Emirdağlı merhum bilimadamı Esat Erenoğlu da anıldı.
1970’li yıllarda Belçika’ya ve Fransa’ya göç eden, daha sonra dünyanın farklı bölgelerine dağılan Emirdağlılar ile Emirdağ ilçesinde ikamet edenleri buluşturmak için Afyonkarahisar Anemon Otel’de Emirdağlılar Dayanışma Gecesi düzenlendi. Emirdağ Belediyesi’nin öncülük ettiği dayanışma gecesinde Türkiye’nin yakından tanıdığı simalar da yer aldı. İşadamı Saadettin Saran, eski milli halterci Halil Mutlu ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ersoy Ulubey karakterini canlandıran Ümit Acar, geceye katılanlar arasındaydı. Ümit Acar, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme ri-casını da geri çevirmedi.
Gecede Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan birer konuşma yaptı. Gece, sanatçı Gülşah Buzlu ve Emel Sayın’ın birbirinden güzel şarkılarıyla sona erdi. Gecenin yapılmasına katkı verenlere de plaketler sunuldu.
500 milyon izleyici iddiası
Öte yandan Emirdağlılar Dayanışma Gecesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Ersoy Ulubey’i Ümit Acar, Kurtlar Vadisi Pusu senaristleri ve yapımcılarının zeki insanlar olduğunu söyledi. Acar, diziyle ilgili şunları söyledi:
“Kurtlar Vadisi filmi yapımcıları hakikaten çok zeki insanlar. Duyduğum kadarıyla bir bölümü ortalama 500 milyon kişi izliyormuş. Bu kadar insanın dikkatini çekebilecek bir senaryo yazılması, bu senaryo grubunun tebrik ve takdir edilmesi gerektiği anlamını taşıyor bence. Emekleri boşa çıkmıyor diye düşünüyorum. Ben önümüzdeki bölümde ne olacağını bilmiyorum. Gündemi yakından takip ediyorlar. Ben zevkle çalışıyorum.”
Acar, Afyonkarahisar halkının çok sıcakkanlı olduğunu da belirterek Afyonkarahisar Kalesi’nin ihtişamlı bir kale olduğunu, Kale’ye çıkmak için özellikle Afyonkarahisar’a geleceğini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme