• Haberler
  • Gündem
  • Emirdağlı öğrencilerden polise ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Emirdağlı öğrencilerden polise ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Polis Haftası nedeniyle öğretmenleri Tuğba Kuş, Zilfi Morca ve Filiz Burcu Özkan’ın gözetiminde düzenlenen ziyarette Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden öğrenciler, birlikte yaptıkları Polis Arması’nı İlçe Emniyet Müdürü Yasin Murat Yeni’ye takdim ettiler.İlçe Emniyet Müdürü Yasin Murat Yeni, çocuklarla polis ve görevleri hakkında sohbet etti. Makamına da bir çocuğu oturtan Emniyet Müdürü Yeni, telsizden ve [&hellip]

Polis Haftası nedeniyle öğretmenleri Tuğba Kuş, Zilfi Morca ve Filiz Burcu Özkan’ın gözetiminde düzenlenen ziyarette Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden öğrenciler, birlikte yaptıkları Polis Arması’nı İlçe Emniyet Müdürü Yasin Murat Yeni’ye takdim ettiler.
İlçe Emniyet Müdürü Yasin Murat Yeni, çocuklarla polis ve görevleri hakkında sohbet etti. Makamına da bir çocuğu oturtan Emniyet Müdürü Yeni, telsizden ve telefonla 155 Polis İmdat hattını aramalarını sağladı.
Emirdağ Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme birimini de gezen öğrencilere burada, birim olarak yapılan çalışmalar ve kullanılan malzemeler tanıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme