• Haberler
  • Genel
  • Emirdağlı gurbetçilerden Başbakan’a tam destek

Emirdağlı gurbetçilerden Başbakan’a tam destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) etkinliğinde konuştu. Konuşmasında bir kaç kez AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kurulduğunu hatırlatan Başbakan Erdoğan’a Emirdağlı gurbetçiler de açtıkları pankartla destek oldu Fransa’nın Lyon kentindeki Eurexpo Salonu’nda düzenlenen Avrupalı Türk Demokratlar Birliği toplantısına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, gurbetçiler coşkuyla karşıladı. Salonun tamamen dolduğu [&hellip]

Emirdağlı gurbetçilerden Başbakan'a tam destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) etkinliğinde konuştu. Konuşmasında bir kaç kez AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kurulduğunu hatırlatan Başbakan Erdoğan’a Emirdağlı gurbetçiler de açtıkları pankartla destek oldu

Fransa’nın Lyon kentindeki Eurexpo Salonu’nda düzenlenen Avrupalı Türk Demokratlar Birliği toplantısına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, gurbetçiler coşkuyla karşıladı. Salonun tamamen dolduğu etkinlikte Başbakan Erdoğan; Suriye ve Irak’taki olaylardan, iç gelişmelere; Cumhurbaşkanlığı seçiminden Avrupa’daki Türklerin Türkiye’ye sağlayacağı siyasi desteğe kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında AK Parti’nin Ayonkarahisar’da kurulduğunu hatırlatan Erdoğan, “Yurt dışına çıkarken parası, pasaportu farklı olarak değerlendirilen vatandaşım artık yurt dışına çıkarken başı öne eğik çıkmıyor. Artık gururla ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyebiliyor. Afyon’dan yola çıkarken bir şey söyledik. ‘Bu ülkede ayrımcılığa bir son vereceğiz’ dedik, ‘tek millet’ dedik.” şeklinde konuştu.
Gurbetçilerin büyük ilgi gösterdiği Başbakan Erdoğan’ı Emirdağlı Gurbetciler de yalnız bırakmadı. Zaman zaman sloganlarla Başbakan Erdoğan’a destek veren Emirdağlı gurbetçiler, Başbakan’ın Afyonkarahisar’dan yola çıktık sözlerini de coşkuyla alkışladı. Programın yönetmeninin sık sık görüntüsüne yer verdiği Emirdağlı gurbetçiler, Başbakan Erdoğan için üzerinde; “Emirdağ büyük ustayla gurur duyuyor. Durmuyor koşuyoruz” yazılı pankart açtı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme