• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ’ın önce yönetimi sonra hocası belli oldu

Emirdağ’ın önce yönetimi sonra hocası belli oldu

Emirdağspor’un yönetimi belli oldu. Emirdağ’da Haber Gazetesi sahibi Cüneyt Gargılı Emirdağspor’un yeni başkanı oldu. Yeni yönetim, göreve gelir gelmez hemen çalışmalara başladı Emirdağspor’da yeni yönetim göreve başladı. Perşembe günü yeni yönetim, listesini Emirdağ Kaymakamlığı’na teslim ettikten hemen sonra da Bölgesel Amatör Lig’e katılım için grekli olan 25 bin TL’lik banka teminatını yatırdı. Yeni yönetim hafta [&hellip]

Emirdağ'ın önce yönetimi sonra hocası belli oldu

Emirdağspor’un yönetimi belli oldu. Emirdağ’da Haber Gazetesi sahibi Cüneyt Gargılı Emirdağspor’un yeni başkanı oldu. Yeni yönetim, göreve gelir gelmez hemen çalışmalara başladı

Emirdağspor’da yeni yönetim göreve başladı. Perşembe günü yeni yönetim, listesini Emirdağ Kaymakamlığı’na teslim ettikten hemen sonra da Bölgesel Amatör Lig’e katılım için grekli olan 25 bin TL’lik banka teminatını yatırdı. Yeni yönetim hafta sonu ise hemen transfer ve hoca arayışlarına başladı. Emirdağspor’un yeni yönetimi ilk olarak hoca konusunu çözdü. Emirdağspor’un yeni sezondaki hocası Cumhur Özkurt’la anlaşmaya vardı.
“Büyük paralarla değİl,
savaşarak 3. Lİg’e çıkacağız”
Emirdağspor’un yeni başkanı Cüneyt Gargılı da dün Kocatepe Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Ramazan Hüseyin Biçer’e önemli açıklamalarda bulundu. Gargılı, özellikle son iki sezonda takıma büyük paralar harcandığını ancak buna rağmen başarılı olunamadığının altını çizdi. Bu yıl daha az para harcayarak genç ve savaşan bir takım meydana getireceklerini dile getiren Gargılı şöyle konuştu: “Emirdağspor BAL’a katılacak. Bu takıma iki yıl boyunca vatandaş tam destek vermiş. Vatandaş yüz milyar lira bağış yapmış. Geçen yıl çok büyük paralar toplanmış. İyi de bir takım kurulduğunu söylüyorlar. Ama başarı gelmedi. İnsanlar kongre sürecinde ‘kapansın da biz de kurtulalım’ düşüncesindeydiler. Geçen yıl sıkıntılı şeyler yaşanmış. Bir takımın kapatılması bu kadar kolay olmamalıydı. 30 yıl önce kurulmuş bir takımdan bahsediliyor. Birilerinin yanlışlarından dolayı Emirdağspor’un kapatılması, Emirdağ’daki spor faaliyetlerinin de sona ermesi anlamına gelmektedir. Çünkü çok sayıda da genç Emirdağspor’da futbol oynuyor alt yaş gruplarında. Buna gönlünmüz razı olmadı.”
“İki gün İÇİnde hemen futbolcularla görüşmeye anlaşmaya başladık”
Gargılı konuşmalarına şöyle devam etti: “Emirdağspor yöneticileri doğru transferler yapamadıysa, bir takım yanlışlıklar sonucu başarılı olunamadıysa bunun cezasını Emirdağ’da yaşayan gençler çekmemeli. Spora gönül vermiş bir çok insan var Emirdağ’da. Emirdağspor BAL’a katılmak için başvurusunu yapmıştır. Gerekli parasını yatırdık. Perşembe günü yönetim listesini Kaymakamlığımıza verdik. Cuma günü takımın BAL’a katılması için gerekili olan parayı yatırdık. Başvuruyu yaptığımız anda takım diye bir şey yoktu. Ama hafta sonu yaptığımız çalışmalar neticesinde Emirdağspor’un şu anda bir teknik direktörü vardır.”
Cumhur Özkurt
Emİrdağ’ın hocası oldu
Afyonkarahisar’ı yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Emirdağspor’da hoca arayışları sona erdi. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri Cumhur Özkurt’la anlaşmaya vardı.
Cumhur Özkurt, Emirdağspor’un yeni teknik direktörü oldu. Antrenör konusunda da bilgiler veren Cüneyt Gargılı, “Hocamız bundan sonra bizimle beraber olacak. Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörlüğü görevinde bulunmuş, UEFA B Lisansına sahip başarılı biri. 20 yıllık bir antrenörlük geçmişi bulunuyor. Altay, Karşıyaka gibi takımlarda profesyonel futbol oynamış başarılı bir insan. Fenerbahçe Kulübü’nden benim yakınen tanıdığım biriydi. Son olarak Nihat Özdemir’in ricasıyla geçen yıl Bitlisspor’u çalıştırmış. Bana göre çok tecrübeli bir isim. Takımımızın artık teknik direktörüdür.”

İki gün içerisiğnde 11 futbolcuyla anlaşıldı

Emirdağspor’un yeni başkanı Cüneyt Gargılı, “Hafta sonu iki gün boyunca çok çalışarak toplam 11 futbolcuyla anlaştık” dedi.
Haberler: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme