• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ’ın bileği bükülmüyor: 3-2 – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ’ın bileği bükülmüyor: 3-2 – Kocatepe Gazetesi

Emirdağspor, dün kendi evinde Isparta İl Özel İdarespor’la karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip ra-kibi karşısında zaman zaman zorlansa da 3 puana ulaşmayı bildi. Emirdağ, rakibini 3-2 devirerek, Emrespor’un puan kaybettiği haftada liderlik koltuğunun da sahibi oldu. Emirdağspor, 50’nci saniyede Cüneyt’in attığı golle 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. 37’nci dakikalar oynanırken Emirdağspor bir gol daha buldu ve skor farkını [&hellip]

Emirdağ'ın bileği bükülmüyor: 3-2

Emirdağspor, dün kendi evinde Isparta İl Özel İdarespor’la karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip ra-kibi karşısında zaman zaman zorlansa da 3 puana ulaşmayı bildi. Emirdağ, rakibini 3-2 devirerek, Emrespor’un puan kaybettiği haftada liderlik koltuğunun da sahibi oldu. Emirdağspor, 50’nci saniyede Cüneyt’in attığı golle 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. 37’nci dakikalar oynanırken Emirdağspor bir gol daha buldu ve skor farkını 2’ye çıkardı. 40’ıncı dakikada ise Isparta İl Özel İdarespor durumu 2-1’e getirdi. Ilk yarının uzatma dakikaları oynanırken Emirdağspor Alaaddin’le durumu 3-1’e getirdi. İlk yarı Emirdağspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle son buldu.
İl Özel İdare’nin ikinci yarıdaki baskısı
sonucu getirmedi
İlk yarıyı 3-1 önde kapatan Emirdağspor, ikinci yarıda da iyi bir oyun ortaya koydu. Kırmızı-beyazlı ekip, ikinci devrede de gol için rakip kaleye yüklense de bir türlü gol bulamadı. Isparta İl Özel İdarespor ise bir gol daha buldu ve durumu 3-2’ye getirdi. Ancak bu gol Isparta İl Özel İdarespor’a puan getirmezken Emirdağspor, bir önemli maçı da kazanmayı başardı ve liderlik koltuğunun sahibi oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme