Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’dan depremzedelere destek

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere ulaştırmak için başlattığı kampanya ilçede yoğun karşılık gördü

 

Emirdağ Belediyesi, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere ulaştırmak için iki tır ve üç pikap dolusu yardımı bölgeye gönderdi. Dualarla yardımların gönderilmesi sırasında Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’da hazır bulundu. Toplu dua da Emirdağ merkez ve köylerinde yaşayan vatandaşlar, esnaflar ve gurbetçiler yer aldılar.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 2 tır ve üç pikap dolusu ısıtıcı, battaniye, gıda erzak kolilerinin, oyuncak, çuval un, çuval şeker, kömür ve giysilerin İl AFAD Müdürlüğü bilgisinde bölgeye ulaştırılacağını söyleyerek, “Gönüllerimiz dualarımız sizlerle ‘Acılar bir, kalpler bir’ diyerek başlattığımız bu kampanyada emeği geçen, yardımda bulunan tüm gerek yurt içinde gerek yurt dışındaki vatandaşlarımıza hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Elazığ ve Malatya’da yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ve her zaman yanlarında olduğumuzu iletiyor, Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın diye ümit ediyoruz.” dedi.