Emirdağ’da zabıtadan gıda ürünü denetimi

Zabıta Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren gıda imalatçılarından olan börekçi, pastaneci ve ekmek fırınlarını denetledi. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, halk sağlığının korunması adına kontrollerin belirli periyotlarda devam edeceğini söyledi.Denetimlerdeki amacın ceza yazmak olmadığını ifade eden Kargın, “Denetimlerdeki amacımız halkın sağlıklı ve en uygun şartlarda ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda Zabıta ekiplerimiz denetimlerini devam ettirecekler. [&hellip]

Zabıta Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren gıda imalatçılarından olan börekçi, pastaneci ve ekmek fırınlarını denetledi. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, halk sağlığının korunması adına kontrollerin belirli periyotlarda devam edeceğini söyledi.
Denetimlerdeki amacın ceza yazmak olmadığını ifade eden Kargın, “Denetimlerdeki amacımız halkın sağlıklı ve en uygun şartlarda ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda Zabıta ekiplerimiz denetimlerini devam ettirecekler. Amacımız kimseye ceza yazmak değil. Ancak kurallara uymayanlara yapılan uyarılara rağmen düzelme olmaması halinde de gereken cezai işlem uygulanacaktır.” diye konuştu.
Zabıta ekiplerine dentimlerinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden görevliler de eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme