Emirdağ'da Yaz Okulları Açıldı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun direktifleri doğrultusunda Emirdağlı çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri için düzenlenen 'Yaz Spor Okulları' açılış programı, Cumhuriyet Meydanı otopark alanında gerçekleşti

Çocukların ve gençlerin yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlayan Yaz Spor Okulları açılış törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, öğrenciler ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılış programı öğrenci ve velilerin ellerinde şanlı Türk bayrağı ile bando eşliğinde yaptığı coşku dolu yürüyüş ile başladı. Heyecanları yüzlerinden okunan öğrenciler verilen mini konserle unutulmaz anlar yaşadı.

Bu yaz Emirdağ’da spor yazı olacağını belirten Koyuncu; “Emirdağ Belediyesi olarak bir taraftan altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı gerçekleştirirken diğer taraftan da çocuklarımızın daha güzel, daha donanımlı yetişmesi için tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. Çocuklarımızın yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla yaz spor okullarımızı açtık. Deneyimli antrenörlerimiz ve alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından tenis, futbol, yüzme, jimnastik gibi birçok alanda öğrencilerimizin kendilerini gelişmesini sağlayacağız. Başta çocuklarını bizlere emanet eden velilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme