Emirdağ'da miniklere el yıkama eğitimi

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Leman Budak tarafından Emirdağ Belediyesi Fadime Derviş Uyar Kreşi'nin öğrencilerine 'El Yıkama Eğitimi' verildi.Günlük yaşantıda en fazla ellerin kirlendiğini belirten Hemşire Leman Budak, bakteri, virüs, parazit gibi mikroorganizmaların havada, suda ve toprakta yaşayabilme özelliklerine dikkat çekti. Budak öğrencilere elleri yıkayarak kendilerini ve sevdiklerini bulaşıcı hastalıklar ve zararlı mikroorganizmalara karşı [&hellip]

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Leman Budak tarafından Emirdağ Belediyesi Fadime Derviş Uyar Kreşi’nin öğrencilerine “El Yıkama Eğitimi” verildi.
Günlük yaşantıda en fazla ellerin kirlendiğini belirten Hemşire Leman Budak, bakteri, virüs, parazit gibi mikroorganizmaların havada, suda ve toprakta yaşayabilme özelliklerine dikkat çekti. Budak öğrencilere elleri yıkayarak kendilerini ve sevdiklerini bulaşıcı hastalıklar ve zararlı mikroorganizmalara karşı koruyabileceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme