• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ’da Kültür parkı açıldı – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ’da Kültür parkı açıldı – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Belediyesi Kültür Parkı, yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından hizmete açıldı Açılışta konuşan, Belediye Başkanı Cengiz Pala, ilçede her geçen gün halkın hizmetine güzel yerler açmaya çalıştıklarını kaydetti. Emirdağ’da halkın gidebileceği sosyal tesislerin sınırlı olduğunu ifade eden Pala, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Belediye olarak halkımızın ihtiyaçlarını biliyoruz. Gece gündüz demeden buna göre çalışmalarımızı aralıksız sürdürü-yoruz. Emirdağ [&hellip]

Emirdağ'da Kültür parkı açıldı

Emirdağ Belediyesi Kültür Parkı, yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından hizmete açıldı

Açılışta konuşan, Belediye Başkanı Cengiz Pala, ilçede her geçen gün halkın hizmetine güzel yerler açmaya çalıştıklarını kaydetti.
Emirdağ’da halkın gidebileceği sosyal tesislerin sınırlı olduğunu ifade eden Pala, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Belediye olarak halkımızın ihtiyaçlarını biliyoruz. Gece gündüz demeden buna göre çalışmalarımızı aralıksız sürdürü-yoruz. Emirdağ merkezinde olan bu park bakımsızlıktan kurtarılarak ihalesi yapılmış ve bugün de açılışını yapıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun derken işletme sahibine de bol kazançlar dileriz.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Açılışa, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Köycü, EYAD İkinci Başkanı Necati Şevik, sivil toplum kuruluşu, oda ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme