Emirdağ'da ev ve müştemilatı satılacak

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde 600 metrekare arsa üzerindeki ev ve müştemilatı mahkemeden satılacak   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Emirdağ ilçesi, 19 ada, 19 parselde, Hürriyet Mahallesindeki taşınmazın güneyinde 1027 ve batısında bulunan 1032 sokaklarına cepheli ve köşe parseldir. Emirdağ ilçe merkezinin batısında bulunduğu, ilçe merkezine kuş uçuşu 1 kilometre, Bayat [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 600 metrekare arsa üzerindeki ev ve müştemilatı mahkemeden satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Emirdağ ilçesi, 19 ada, 19 parselde, Hürriyet Mahallesindeki taşınmazın güneyinde 1027 ve batısında bulunan 1032 sokaklarına cepheli ve köşe parseldir.

Emirdağ ilçe merkezinin batısında bulunduğu, ilçe merkezine kuş uçuşu 1 kilometre, Bayat caddesine 60 metre mesafede, Belediye altyapı hizmetlerinden faydalanabilen bir durumdadır. Eğimli bir topografik yapıya sahip, etrafında genellikle 1 ve 2 katlı yapılaşmalar vardır. Taşınmazın imar planında bir kısmı yolda kalan büyük bir alanı konut alanda bitişik nizam 4 kat TAKS:0,80. KAKS:3,20 olarak planlıdır. Taşınmaz üzerinde 1 adet mesken olarak kullanılan tek katlı ev, müştemilat yapıları, 1 adet kullanılmayan ev ile çatısı yıkılmış eskiden kullanılan ahır yapıları ile parselin gün yönünde bahçe duvarı ve parsele giriş için demir kapı vardır. Taşınmazın birinci satışı Emirdağ Belediye Başkanlığı Salonunda 23 Mart 2022 tarihinde saat 11.20’de yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 21 Nisan 2022 gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme