“Emirdağ’da Doğalgazsız Ev Kalmayacak”

Emirdağ İlçesi'nde doğalgaz alt yapısı tamamlanan Yeni Mahalle, Sanayi Civarı ve İnkılap Mahallesi'nde doğalgaz devreye alındı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, doğalgaz alt yapısı tamamlanan Yeni Mahalle, Sanayi Civarı ve İnkılap Mahallesi’nde gerçekleştirilen doğalgazın devreye alınması törenine katıldı. Emirdağ’ı her anlamda hak ettiği değere kavuşturmak için durmadan yorulmadan çalıştıklarını belirten Başkan Koyuncu ilgili kurumların ortak çalışmaları ile önemli projelerin hayata geçtiğini vurguladı.

Başkan Koyuncu, törende yaptığı konuşmada:

“Birlikten başarı gelir. Sorumluluk alanlarımızda imar Emirdağ Belediyemizden, doğalgaz altyapısı Aksa’dan ve üst yapı çalışmaları bizden. Doğalgaz çalışmaları için yüksek gayret sergileyen AKSA Doğalgaz Firmasına, EPDK yapım kontrolü Ufuk Cankurt’a, Aksa Doğalgaz ve Emirdağ Belediye çalışanlarına, Yeni Mahalle Muhtarımız Gürkan Çalışkan ve İnkilap Mahalle muhtarımız Mesut Şahin’e ve özellikle verilen rahatsızlığa katlanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Doğalgaz sevincini davul zurna eşliğinde gösteren mahalle sakinleri doğalgaz çalışmalarında gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Doğalgaz verme programına Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun yanı sıra; AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş, EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt, Yüklenici Firma Berkay İnşaat sorumlusu Mustafa Yiğit, Yeni Mahalle Muhtarı Gürkan Çalışkan ile vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme