• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ’da Belediye Meclisi toplandı – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ’da Belediye Meclisi toplandı – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı düzenlendi Toplantı, Belediye Başkanı Cengiz Pala başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Mecliste konuşan Pala, geçen hafta Belçika’da yaşayan Türklerin düzenlediği etkinliğe katılmak için Belçika’ya gittiğini hatırlattı. Burada önemli görüşme-ler yaptığını ve temaslarda bulunduğunu belirten Pala, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Vatandaşlarımızın ilçemizle ilgili bizden bazı beklentileri olduğunu tespit ettik. Özellikle ilçemizdeki sosyal alanların yetersizliğini vurguladılar. [&hellip]

Emirdağ'da Belediye Meclisi toplandı

Emirdağ Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı düzenlendi

Toplantı, Belediye Başkanı Cengiz Pala başkanlığında meclis salonunda yapıldı.
Mecliste konuşan Pala, geçen hafta Belçika’da yaşayan Türklerin düzenlediği etkinliğe katılmak için Belçika’ya gittiğini hatırlattı. Burada önemli görüşme-ler yaptığını ve temaslarda bulunduğunu belirten Pala, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Vatandaşlarımızın ilçemizle ilgili bizden bazı beklentileri olduğunu tespit ettik. Özellikle ilçemizdeki sosyal alanların yetersizliğini vurguladılar. Biz de, vatandaşlarımızın istek ve beklentileri doğrultusunda yeni projeler üretmek için çalışmalarımızı başlattık”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Diğer gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Fen İşleri Müdürlüğüne gelen dilekçeler, zabıta memurlarının fazla mesai ücretlerinin ödenmesi Ve mülkiyeti belediyeye ait olan 4 gayrimenkulün satışı kabul edildi. (AA)

Bakmadan Geçme