• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ’da 17. Gurbetçi Festivali Yaza Renk Katacak

Emirdağ’da 17. Gurbetçi Festivali Yaza Renk Katacak

Emirdağ Gurbetçi Festivali, bu yıl 26 Temmuz- 4 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 'Bu yıl 17'inci düzenleyeceğimiz Gurbetçi Festivalimiz yaza renk katacak.' dedi

Emirdağ Gurbetçi Festivali, bu yıl 26 Temmuz- 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında Millet Bahçesi’nde düzenlenecek. Gurbetçi vatandaşlar ve Emirdağ halkını etkinlikte bir araya gelecek.

Gurbetçi Festivali’nde, gün boyunca yer alan farklı etkinliklerin düzenlenmesinden sonra konserler devam edecek. 26 Temmuz 2024 Cuma günü başlayacak olan konserler, 4 Ağustos Pazar Ahmet Şafak konseri ile sona erecek. Festivalde Türkiye’nin sevilen sanatçıları Manuş Baba, Özlem Özdil, Uğur Işılak ve Ahmet Şafak’ın yanı sıra birçok yerel sanatçı da sahne alacak. Festival programında çocuklar ve yetişkinler için çeşitli etkinlikler, eğlenceli aktiviteler, sergiler ve lezzet durakları da festival alanında yer alacak. Hem gurbetçi vatandaşlar hem de Emirdağlılar için kültürel zenginlikleri yaşatacak birçok etkinlik düzenlenecek. Ailelerin birlikte keyifli vakit geçirebileceği, dostlukların pekişeceği ve yeni anıların birikeceği bu festival, toplumsal bağlarımızı da güçlendirecek.

Haberv

FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

26 Temmuz- 4 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek Gurbetçi Festivali hakkında açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Yaza renk katacak 17. Gurbetçi Festivalimiz için geri sayım başladı. Birbirinden güzel etkinlikler, konserler, yarışmalar ve daha pek çok etkinlik yapılacak. 26 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Gurbetçi Festivali için hazır mısınız?” dedi.

Bakmadan Geçme