Emirdağ'a termal izin – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 4 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahayı aramalara açacak. 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa bağlı Uygulama Yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince, terk talebinde bulunulan ve Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yer alan 4 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, açık teklif artırma usulü ile ihale edilmek üzere [&hellip]

Emirdağ’a termal izin

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 4 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahayı aramalara açacak.

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa bağlı Uygulama Yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince, terk talebinde bulunulan ve Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yer alan 4 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, açık teklif artırma usulü ile ihale edilmek üzere aramalara açılacak. Emirdağ ilçesinde yer alan Adayazı sınırlarındaki 159, Ortaköy mevki sınırlarında yer alan 160, Karaağaç Köyü sınırlarında bulunan 161 ve Veysel Köyü sınırlarındaki 162 numaralı jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek.
Taban ihale bedeli her saha için 50 bin lira olarak belirlenirken, katılımcılardan her saha için bin 500 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 8 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00’te Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde gerçekleştirilecek. İstekliler şartname ve diğer evrakları, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğünden mesai saatleri içerisinde görebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 8 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00’e kadar komisyona verilecek.

Bakmadan Geçme