• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ’a işadamı piyangosu vurdu – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ’a işadamı piyangosu vurdu – Kocatepe Gazetesi

İşadamı Fehmin Denizli, Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu’na atölye binası yaptıracak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü'nde Emirdağlı İşadamı ve hayırsever Fehmi Denizli ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü arasında Emirdağ Meslek Yüksekokulu bünyesinde mesleki ve teknik eğitim merkezi olarak kullanılmak üzere yapılacak 'Atölye Binası' inşaatına ilişkin protokol imzalandı.ANAHTAR TESLİM PROJEİmzalanan protokol kapsamında inşaata ait mimari, [&hellip]

Emirdağ'a işadamı piyangosu vurdu

İşadamı Fehmin Denizli, Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu’na atölye binası yaptıracak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü’nde Emirdağlı İşadamı ve hayırsever Fehmi Denizli ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü arasında Emirdağ Meslek Yüksekokulu bünyesinde mesleki ve teknik eğitim merkezi olarak kullanılmak üzere yapılacak “Atölye Binası” inşaatına ilişkin protokol imzalandı.
ANAHTAR TESLİM PROJE
İmzalanan protokol kapsamında inşaata ait mimari, betonarme, sıhhi tesisat ve kalorifer tesisatı, statik ve elektrik tesisat uygulama projeleri AKÜ tarafından hazırlanacak. Tüm projeler hazırlanıp onaylandıktan sonra ise İşadamı Fehmi Denizli, binanın inşaat işini “anahtar teslim” olacak şekilde yetkin bir müteahhite yaptıracak.
1236 METREKARELİK ALAN
Toplam bin 236 metrekare alan üzerinde yer alacak olan tesise tamamlandıktan sonra “Fehmi Denizli Atölye Binası” ismi verilecek. 2 katlı binada toplam 7 atölyenin yanısıra asgari olarak asansör, merdiven, bay-bayan engelli lavaboları ve soyunma odaları yer alacak.
AKADEMİSYENLER KATILDI
AKÜ Rektörlüğü’nde gerçekleştirilen imza töreninde İşadamı Fehmi Denizli, İşadamı Abdullah Halaç, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ MYO Müdürü Doç. Dr. Saffet Erdoğan, AKÜ Hukuk Müşaviri Öğr. Grv. Murat Uçur ile Emirdağ MYO Sekreteri Abidin Özgül ile AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Dairesi çalışanları hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme