Emirdağ Yaz Spor Okulları devam ediyor

Emirdağ Belediyesi Yaz Spor Okulu kursları devam ediyor. Birçok sportif branşta kurslar sağlayarak kentin gelişimine katkı sağlayan ve ilçeye geleceğin sporcularını kazandıran Emirdağ Belediyesi bünyesindeki Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde verilen kurslara ilgi her geçen gün artarken oldukça keyifli geçen kurslar ise renkli görüntülere de sahne oluyor. Ücretsiz olan paten kayma kursunda 5 yaş grubundan 13 [&hellip]

Emirdağ Belediyesi Yaz Spor Okulu kursları devam ediyor. Birçok sportif branşta kurslar sağlayarak kentin gelişimine katkı sağlayan ve ilçeye geleceğin sporcularını kazandıran Emirdağ Belediyesi bünyesindeki Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen kurslara ilgi her geçen gün artarken; oldukça keyifli geçen kurslar ise renkli görüntülere de sahne oluyor. Ücretsiz olan paten kayma kursunda 5 yaş grubundan 13 yaş grubuna kadar yaklaşık 50 öğrenci aldıkları eğitimle hobilerini gerçekleştiriyor.
Paten kayma kursu eğitmeni Banu Akın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, paten kaymanın spor amacının yanı sıra; stresi azalttığı, kalp hastalıkları riskini düşürdüğü, esneklik, kas dayanıklılığı, güç, denge ve koordinasyonu artırarak kemikleri güçlendirdiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme