Emirdağ ve Şuhut BAL için yarışacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Afyonkarahisar'ı temsil eden Sandıklıspor ve Şuhut Belediye Hisarspor ligi tamamladı. Ligin ardından Sandıklıspor'un 7 puan gerisinde kalan Şuhut Belediye Hisarspor, Baraj Maçı oynamak zorunda kaldı. Geçen sezonda Süper Amatör Lig şampiyonu Salar Belediyespor ile Baraj Maçı oynayan Hisarspor, rakibini 1-0 mağlup etmişti. Maçtan sonra BAL'da yoluna devam eden [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden Sandıklıspor ve Şuhut Belediye Hisarspor ligi tamamladı. Ligin ardından Sandıklıspor’un 7 puan gerisinde kalan Şuhut Belediye Hisarspor, Baraj Maçı oynamak zorunda kaldı. Geçen sezonda Süper Amatör Lig şampiyonu Salar Belediyespor ile Baraj Maçı oynayan Hisarspor, rakibini 1-0 mağlup etmişti. Maçtan sonra BAL’da yoluna devam eden Hisarspor bu yıl da Süper Amatör Lig Şampiyonu Emirdağspor ile Baraj Maçı oynayacak. Süper Amatör Lig’de son üç maça kadar namağlup olarak gelen Emirdağspor şampiyonluğu garantilenince alt yapı oyuncuları ile maçlara çıkma kararı almıştı. Şimdi ise Hisarspor ile oynayacağı maça hazırlanan Emirdağspor rakibini mağlup ederse BAL’a terfi edecek. Hisarspor yenilirse Süper Amatör Lige düşerek yoluna Süper Amatör Lig’de devam edecek. Şuhut Belediye Hisarspor maçtan galibiyetle ayrılması halinde BAL’da yoluna devam edecek.
İki güçlü ekibin arasında oynanacak olan Baraj Maçı Pazar günü saat 15.00’te Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme