Emirdağ üçüncü oldu

AKÜ Spor Oyunları Futbol Turnuvası’nın geçen yılın şampiyonu Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, dün üçüncülük maçını Fen Edebiyat Fakültesi’yle yaptı. Yeşil Beyazlılar, maçı 3-0 kazanarak turnuvada üçüncü oldu. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin düzenlediği Spor Oyunları Futbol Turnuvası’nın final maçından önce Emirdağ Meslek Yüksek Okulu ile Fen Edebiyat Fakültesi arasında üçüncülük karşılaşması oynandı. Geçen yıl yapılan Turnuvada şampiyon [&hellip]

AKÜ Spor Oyunları Futbol Turnuvası’nın geçen yılın şampiyonu Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, dün üçüncülük maçını Fen Edebiyat Fakültesi’yle yaptı. Yeşil Beyazlılar, maçı 3-0 kazanarak turnuvada üçüncü oldu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin düzenlediği Spor Oyunları Futbol Turnuvası’nın final maçından önce Emirdağ Meslek Yüksek Okulu ile Fen Edebiyat Fakültesi arasında üçüncülük karşılaşması oynandı. Geçen yıl yapılan Turnuvada şampiyon olan Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, finali Teknoloji Fakültesi’ne kaptırmıştı. Bu yıl ki turnuvada da rakiplerine korku salan ekip, yarı finale kadar yükselmişti. Yarı finalde rakibi Teknoloji fakültesi’ne yenilen Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, dün üçüncülük maçına çıktı. Yarı finali kaybeden bir diğer ekip Fen Edebiyat Fakültesi ile karşılaşan Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, maçı 3-0 kazandı. Bu sonuçla Emirdağ Meslek Yüksek Okulu, turnuvayı üçüncülükle noktaladı.

Bakmadan Geçme