• Haberler
  • Spor
  • Emirdağ Tınaztepe'yle karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Tınaztepe'yle karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Ligin 18. haftasında Tınaztepe Belediyespor kendi evinde Emirdağspor'u konuk edecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Emirdağspor rakibini mağlup etmenin planlarını yapıyor. Emirdağspor galibiyetle ayrıldığı takdirde puanını 43'e çıkaracak. Son haftalarda yükselişe geçen Tınaztepe Belediyespor'a karşı işi zor olan Emirdağspor da şampiyonluk yolunda tek hedef galibiyet.TINAZTEPE DEGALİBİYETKOVALAYACAKBu hafta kendi sahasında ligin ikincisi Emirdağspor'u konuk [&hellip]

Süper Amatör Ligin 18. haftasında Tınaztepe Belediyespor kendi evinde Emirdağspor’u konuk edecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Emirdağspor rakibini mağlup etmenin planlarını yapıyor. Emirdağspor galibiyetle ayrıldığı takdirde puanını 43’e çıkaracak. Son haftalarda yükselişe geçen Tınaztepe Belediyespor’a karşı işi zor olan Emirdağspor da şampiyonluk yolunda tek hedef galibiyet.
TINAZTEPE DE
GALİBİYET
KOVALAYACAK
Bu hafta kendi sahasında ligin ikincisi Emirdağspor’u konuk edecek olan Tınaztepe Belediyespor, galibiyet hedefliyor. Ligin ilk yarısında Emirdağspor’a konuk olduğu maçı 3-0 kaybeden Tınaztepe Belediyespor kendi sahasında oynayacağı bu maçı kazanarak rövanşı almak istiyor. Son haftalarda çıkış yakalayan Tınaztepe Belediyespor son maçta Çağlayan Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçmişti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme