• Haberler
  • Spor
  • Emirdağ Susuz'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Susuz'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de lider olarak mücadele eden Emirdağspor ligin ikinci yarısının ikinci haftasında deplasmanda Susuz Belediyespor'a konuk olacak. Bu önemli maça iki ekipte iki haftadır çalışıyor. İki takımında kadrosuna kattığı isimler takımlarını güçlendirirken spor kamuoyu tarafından bu maç haftanın maçı oldu.İlk yarıda Emirdağspor'da oynanan ilk maçta iki ekipte 4'er gol bulurken maçtan 1'er puanla ayrılmışlardı. [&hellip]

Süper Amatör Lig’de lider olarak mücadele eden Emirdağspor ligin ikinci yarısının ikinci haftasında deplasmanda Susuz Belediyespor’a konuk olacak. Bu önemli maça iki ekipte iki haftadır çalışıyor. İki takımında kadrosuna kattığı isimler takımlarını güçlendirirken spor kamuoyu tarafından bu maç haftanın maçı oldu.
İlk yarıda Emirdağspor’da oynanan ilk maçta iki ekipte 4’er gol bulurken maçtan 1’er puanla ayrılmışlardı. Bu maçtan sonra sürekli yükleşe geçen Emirdağspor ilk yarının son maçlarından olan İscehisarspor ile berabere kaldı. Mağlubiyeti bulunmayan Emirdağspor, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak puanını 35’e çıkarmak istiyor.
İlk yarıda deplasmanda rakibini elinden kaçıran Susuz Belediyespor, kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanmanın peşinde. İki haftadır yaptığı çalışmalar ve kadrosuna kattığı oyuncularla güçlenen Susuz ligi ilk 3’ün içinde tamamlamak istiyor. Maçtan galibiyetle ayrılması halinde puanını 19’a çıkaracak olan Susuz Belediyespor yükselişe geçmiş olacak. Ayrıca Emirdağspor bu maçtan mağlubiyetle ayrılırsa ilk yenilgisini alacak.

Bakmadan Geçme