Emirdağ seriye bağladı – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon başarılı bir sezon geçiren Emirdağspor, ligdeki 3’üncü maçını da kayıpsız geçti Bölgesel Amatör Lig’in 7’inci Grup’unda mücadele eden Emirdağspor, 3’te 3 yaptı. Emirdağspor, bu hafta Emirdağ ilçe stadyumunda Konya ekibi Selçuklu Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Yağmur altında başlayan maça Emirdağspor şu 11’le çıktı. Kalede Aydın defansta Ömer, Berk, Serhat, Erkut [&hellip]

Emirdağ seriye bağladı

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon başarılı bir sezon geçiren Emirdağspor, ligdeki 3’üncü maçını da kayıpsız geçti

Bölgesel Amatör Lig’in 7’inci Grup’unda mücadele eden Emirdağspor, 3’te 3 yaptı. Emirdağspor, bu hafta Emirdağ ilçe stadyumunda Konya ekibi Selçuklu Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Yağmur altında başlayan maça Emirdağspor şu 11’le çıktı. Kalede Aydın; defansta Ömer, Berk, Serhat, Erkut; orta alanda Erdal, Erhan, Nevzat, Alaaddin ve ileri ikilide Zafer ve Cüneyt.
Yağışlı havanın etkisiyle sentetik çim zeminde top kayıpları her iki takımı da zorladı. Ayrıca futbolcuların ikili mücadelelerinin neredeyse tamamı yerde kalma ile sonuçlandı. İlk yarıda Emirdağsporlu futbolcuların baskılı oyunu sürerken 44’üncü dakikada Cüneyt’in soldan vuruşunda top kalecinin yanından ağlarla buluştu. Emirdağspor bu golle rakibi karşısında 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. Emirdağspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Emirdağspor’un çoğu vuruşu direklerde patladı. İkinci yarı boyunca toplam 8 topu direkten dönen Emirdağspor, daha farklı bir galibiyeti elinden kaçırdı. Emirdağsporlu oyuncular; Erhan-Nevzat ikilisinin başarılı oyunu Emirdağsporlu taraftarları adeta mest etti. 65 dakikada Emirdağspor’lu Serhat kornerden gelen topu kafa vuruşuyla rakip kaleye bıraktı. 2-0 İkinci yarıda başarılı bir oyun sergileyen Emirdağspor, 90+3’te Selçuklu Belediyespor’un serbest vuruştan attığı gole engel olamadı. Emirdağspor bu skorla müsabakayı 2-1 önde kapattı ve maçı galibiyetle tamamladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme