Emirdağ puan farkını 8'e çıkardı

Süper Amatör Lig'de mücadele eden lider Emirdağspor, 15. haftada ligin ikinci sırasındaki Salar Belediyespor'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Salar Belediye olurken, 36. dakikada Oktay ile öne geçen Emirdağspor, maçı da bu skorla kazandı. Salar Belediyespor ise Emirdağspor'un kalesini o kadar çok yokladı ki ya direğe takıldı, ya da kaleciyi geçemedi. Orta saha yayı üzerinden [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden lider Emirdağspor, 15. haftada ligin ikinci sırasındaki Salar Belediyespor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Salar Belediye olurken, 36. dakikada Oktay ile öne geçen Emirdağspor, maçı da bu skorla kazandı. Salar Belediyespor ise Emirdağspor’un kalesini o kadar çok yokladı ki ya direğe takıldı, ya da kaleciyi geçemedi. Orta saha yayı üzerinden iki kez kaleyi yoklayan Salar’da topların biri direkten döndü, diğeri ise kaleci de kaldı. Emirdağspor’un maçın başından sonuna kadar net gol pozisyonu sayısı 5’i geçmezken Salar Belediyespor 10’dan fazla net gol kaçırdı.
Salar Belediyespor’dan aldığı galibiyet ile hanesine 3 puan yazdıran Emirdağspor, puanını 41’e çıkarırken haftayı puansız kapatan Salar Belediyespor ise 33 puanda kaldı. Puan farkını 5’ten 2’ye indirmek hesabı yapan Salar Belediyespor mağlubiyet alınca fark 5’ten 8’e çıktı.

Bakmadan Geçme