Emirdağ MHP İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Orbay Divrikli, işlerinin yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Orbay Divrikli, işlerinin yoğunluğu nedeniyle 27 Ağustos 2020 tarihinden itibaren yürüttüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Divrikli, açıklamasında şunları kaydetti: 

“İşlerimin yoğunluğundan dolayı 27 Ağustos 2020 tarihinden beri gururla yürütmekte olduğum MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Parti üst yönetimi dava arkadaşlarımdan gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. 

İlk başta bu kutlu görevi bana layık görüp bu onuru bana yaşama fırsatı veren MHP Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter Başkanıma, MHP Genel Merkez yöneticilerime, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci’ye, il teşkilatına, önceki dönem il başkanım Mehmet Kocacan’a teşekkürü bir borç bilirim. Bu süreçte onlarla birlikte yol yürümekten şeref duyduğum; İlçe yönetim kurulu üyelerim Berber Hasan Şevik, Hakan Poyraz, Mert Adil Çelik, Bahadır Morca, Mesut Honazli, Habip Şahin, Mevlüt Tekeş, Cahit Çivrilli, Musa Alkan, Neşet Potuk, Muharrem Sönmez’e, bir önceki ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kaya Aynur ve yönetimine, onunla beraber teşkilatımıza emek veren kıymetli hanımefendilere, Emirdağ Ülkü Ocakları mensubu genç kardeşlerime, Gömü Belediye Başkanım  Ramazan Eryıldız’a, İl Genel Meclisi Üyemiz Ceylan Morca’ya, Belediye Meclsi Üyelerimiz Fatih Uğraş Sağlam, Derya Ertoy Büyükbaş, Hamit Göktaş, Ali Demir’e, il delege üyesi abilerime ve ilçe parti üyesi kıymetli Emirdağlı dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 

Görev yaptığım süre içerisinde bir genel bir de yerel seçim süreci yaşadık. Sonuçları hepimizce malumdur. Bu süreçte teşkilatımıza halel getirmeden görevimizi en iyi şekilde ifa etme gayreti içinde olduk. Alnım açık vicdanım rahat. Bundan sonra da bir nefer olarak teşkilatımızın emrinde olacağım. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla duyurulur."

Bakmadan Geçme