• Haberler
  • Gündem
  • 'Emirdağ halkına hizmet engellenemez' – Kocatepe Gazetesi

'Emirdağ halkına hizmet engellenemez' – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı U. Serdar Kargın, alt yapısı yetersiz olan cadde ve sokaklardan, park ve bahçelere kadar her alanda çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kargın, belediye ekiplerinin, gurbetçilerin ilçeye gelmesinden önce çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.ÖNCELİK ALT YAPIDABelediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ilçe merkezinde yıllardır parke döşenmeyen sokaklardan başlayarak çalışmalara hız verildiğini söyledi. Ekiplerin önce parke çalışması yapılan yerlerde [&hellip]

Belediye Başkanı U. Serdar Kargın, alt yapısı yetersiz olan cadde ve sokaklardan, park ve bahçelere kadar her alanda çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kargın, belediye ekiplerinin, gurbetçilerin ilçeye gelmesinden önce çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.
ÖNCELİK ALT YAPIDA
Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ilçe merkezinde yıllardır parke döşenmeyen sokaklardan başlayarak çalışmalara hız verildiğini söyledi. Ekiplerin önce parke çalışması yapılan yerlerde alt yapının bitirilmesi için çalıştığını kaydeden Kargın; “Kanalizasyon, su ve diğer alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke döşeme işleri yürütülüyor. Belediyemizin ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parke döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan parke ve beton şantiyesi sayesinde maliyetlerini en aza indiren Belediyemiz hizmeti daha geniş alanlara götürebiliyor” dedi.
NÜFUS YÜZ BİNİ GEÇECEK
Gurbetçilerin önümüzdeki haftalarda ilçeye gelmesi ile nüfusun yüz bini geçeceğini belirten Belediye Başkanı U. Serdar Kargın, ilçe de park ve bahçelerin yanı sıra mezarlıkların da temizlendiğini kaydetti. Kargın; “ Gurbetçilerin mezarlık ziyaretlerini de gönül rahatlığı ile yapabilmelerini hedefledik. Acı ve tatlı her türlü olayda vatandaşların yanında olmayı sosyal belediyecilik olarak görüyoruz. Emirdağ ilçesinin en büyük dinlenme alanı olarak bilinen Belediye Kültür Park’ta yapılan yenilikler tamamlanarak hizmete sunuldu. Belediye bünyesinde kurulan şirket tarafından işletmeciliği yapılan Kültür Park’ta çocukların oynayabileceği oyun guruplarının yanı sıra ailelerin de huzurlu bir ortamda dinlenmelerini sağlayacak imkânlar sunuluyor” diye konuştu.
HİLAL MASA ÇARE ÜRETİYOR
Emirdağ halkının sorunlarını iletip çarelerin bulunduğu noktanın Emirdağ Belediyesi Hilal Masası olduğunu vurgulayan U. Serdar Kargın; “Hilal Masa personeli yüzlerce kişinin derdine çare oluyor. Vatandaşları birim birim dolaştırma yerine tek noktadan çare üreten Emirdağ Belediyesi, hilal Masa uygulamasıyla da takdir topluyor. Her türlü sıkıntısını Hilal Masa aracılığı ile doğru birimlere hızlı bir şekilde iletebilen Emirdağlılar, hem vakit kaybetmiyor hem de sıkıntılarına en k ısa sürede çare bulabiliyor” şeklinde konuştu.
“VİCDANIMIZ RAHAT”
Emirdağ Belediyesi birimlerinin vatandaşlara hizmet verebilme adına sürekli projeler üreterek, gece gündüz çalıştığını belirten Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağlılara hizmeti kimsenin engelleyemeyeceğinin altını çizdi. Göreve gelmesinin ardından geçen kısa sürede 11. müfettişin de gelerek incelemelerine başladığını hatırlatan Kargın şöyle konuştu: “Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışma ve tüm işlerimizde vicdanen rahat olduk, bundan sonra da vicdanımız rahat olacaktır. Hizmet verirken kendimizi veya birilerini değil, halkımızın çıkarlarını ön planda tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Emirdağ halkına hizmeti kimse engelleyemeyecek. Bugüne kadar hizmet vermek için güne kaç saat çalıştıysak bundan sonra bu çalışmalarımızı iki katına çıkaracağız” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme