• Haberler
  • Spor
  • Emirdağ Evinde güçlü – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Evinde güçlü – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Emirdağspor ligin 4. haftasında kendi sahasında Düzağaçspor'u konuk edecek. Kendi evinde oynadığı maçlarda rakiplerini farklı skorlarla mağlup eden Emirdağspor ilk hafta da Çağlayan'a 5-4 mağlup oldu. İkinci haftada Ballık'ı ağırlayan Emirdağ, Ballık'ı 5-0'lık skorla mağlup etmişti. Üçüncü haftada İscehisarspor'u 9-0'lık skorla çok farklı mağlup eden Emirdağ bu hafta ise yine [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Emirdağspor ligin 4. haftasında kendi sahasında Düzağaçspor’u konuk edecek. Kendi evinde oynadığı maçlarda rakiplerini farklı skorlarla mağlup eden Emirdağspor ilk hafta da Çağlayan’a 5-4 mağlup oldu. İkinci haftada Ballık’ı ağırlayan Emirdağ, Ballık’ı 5-0’lık skorla mağlup etmişti. Üçüncü haftada İscehisarspor’u 9-0’lık skorla çok farklı mağlup eden Emirdağ bu hafta ise yine kendi sahasında Düzağaç’ı ağırlayacak.
DÜZAĞAÇ BEKLENENİ VEREMEDİ
Sezon başında tüm imkanlarını kullanan ve oldukça güzel bir takım oluşturan Düzağaçspor ligde beklentileri karşılayamadı. Oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle yer alan Düzağaçspor bu maçtan da mağlubiyetle ayrılırsa taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatacak.
Emirdağspor’un Düzağaçspor’u ağırlayacağı maç Pazar saat 14.00’te Emirdağ İlçe Stadı’nda başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme