• Haberler
  • Genel
  • 'Emirdağ Eğitimde Örnek İlçe Olma Yolunda İlerliyor'

'Emirdağ Eğitimde Örnek İlçe Olma Yolunda İlerliyor'

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde yeni dönem kayıtları başladı. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 'Emirdağ, eğitimde örnek bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.' dedi.

Çocukların ve gençlerin eğitim ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunan Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi sunduğu zengin eğitim programlarıyla fark oluşturmayı amaçlıyor.

AKADEMİK BAŞARIYA KATKI AMAÇLANIYOR 

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, yeni dönemde de eğitimde fırsat eşitliği ilkesine bağlı kalarak, Emirdağ’ın çocuklarına en kaliteli eğitimi sunmaya devam edecek. Üçüncü sınıftan 7’inci sınıf öğrencilerine kadar yapılacak olan ders tekrarları ile öğrenciler okulda öğrendikleri konuları pekiştirerek akademik başarılarına katkı sağlayacak. Gençlik Merkezi sadece küçük yaş gruplarına değil, sınav maratonundaki gençlere de büyük destek sağlıyor. TYT-AYT, LGS ve YDT kurslarıyla gençler, gelecekteki kariyer planlarını şekillendirirken güçlü bir akademik temel oluşturabilecekler. Özellikle üniversiteye ve liseye giriş sınavlarına yönelik bu hazırlık kursları, öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında kritik bir rol oynayacak.

EMİRDAĞ’IN KIYMETLİ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Emirdağlı gençlerin hiçbir maddi yük altına girmeden, kendilerini geliştirebilecekleri kurslardan faydalanabileceklerini vurgulayan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Emirdağ'ın kıymetli çocukları ve gençlerine yönelik gerçekleştirilen bu ücretsiz eğitim ve spor faaliyetleriyle Emirdağ, eğitimde örnek bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. "dedi. Emirdağ Belediyesi'nin sosyal sorumluluk anlayışıyla tamamen ücretsiz olarak vereceği kurslara kayıt yaptırmak için Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’ne başvuralar kabul ediliyor.

Bakmadan Geçme